Breaking News

Colleen Hoover leleplezte a Velünk véget ér filmes borítóját!

Colleen Hoover tegnap este megosztotta a Velünk véget ér filmborítós kiadásának borítóját!

Mutatom:




A filmes borítón a főszereplő Lily Bloomot, vagyis Blake Lively-t láthatjuk. Filmes borítóktól kissé szokatlan módon egyébként Blake Lively neve rá is került a borítóval, elég hangsúlyosan. 

Szintén érdekesség, hogy a szerző neve és a könyv címe viszonylag kicsivel került a borítóra, és ez még szembetűnőbb annak köszönhetően, hogy Colleen Hoover újabb borítóin a szerző neve rettenetesen hangsúlyos, nagy és könnyen olvasható. 

Helyette a fő hangsúly két dolgon van: a főszereplő arcán és a virágmotívumon, ami szinte hajdíszként simul Blake Lively hajába - azzal együtt, hogy egyértelmű, a virágok utólag kerültek a fotóra, és valójában nincsenek a hajában. A gondolat mégis ott van. 

Persze a regényben alapból is fontos motívum a virág, hiszen Lily Bloomnak virágboltja van, de teljesen nyilvánvalóan felidézi a Velünk véget ér eredeti, rózsaszín virágos borítóját is. 




Bár némileg szokatlan, hogy csak egy főszereplő jelenlen meg a filmes borítón, főleg abban az esetben, ha szerelmi szál is van a történetben, szerintem jó választás, hogy nem ezt a vonalat akarták hangsúlyozni, hanem azt, hogy ez egy nő története, ő a fókusz.




Nincsenek megjegyzések