Breaking News

Shardlake - új adaptáció a Disney+ kínálatában, Sean Beannel a főszerepben!Új adaptáció debütált ma a Disney+on. A Shardlake a Tudor-kori Angliába kalauzol, és egy gyilkossági rejtély nyomába ered.

Az egyik főszereplő pedig Sean Bean, mindenki találgathat, túléli-e!


A történetről:

C. J. Sansom bestseller könyvsorozata alapján készült, izgalmas, feszültséggel és intrikával átitatott gyilkossági rejtélyről szóló története.


A könyv magyarul is megjelent Kard által címen.

A fülszövege:

1537, Anglia. A gyökeres átalakulás, legnagyobb változások időszaka a szigetországban 1066 óta. VIII. Henrik az egyház legfőbb fejének nyilvánította magát, az ország pedig kegyetlen új törvényekre és manipulált perekre ébred. Thomas Cromwell különleges megbízottakat küld szét az országba, hogy vizsgálódjanak a kolostorokban. Ám a sussexi partvidéken, Scarnsea monostorában Cromwell megbízottját, Robin Singletont holtan találják: valaki levágta a fejét. A gyilkosságot szentségtörő események kísérik – feláldoznak egy fekete kakast a templom oltárán, és eltűnik Scarnsea kolostorának híres ereklyéje. Cromwell Matthew Shardlake-et, a jogászt küldi az árulás és a halál légkörébe, hogy kiderítse: kik állnak a sötét események mögött. Shardlake-et nyomozása arra kényszeríti, hogy mindent megkérdőjelezzen, amit megtud, sőt még és azt is, amiben igazán hisz…


Karakterposzterek: 


Előzetes:

Nincsenek megjegyzések