Breaking News

Várhatóan ősszel kezdődik a Percy Jackson 2. évadának forgatása!




Korábban már megírtam az előzmények tükrében nem túlságosan meglepő hírt, hogy a Disney berendelte a Percy Jackson tévésorozat 2. évadát

Rick Riordan, a könyvek szerzője rendszeresen oszt meg friss híreket azzal kapcsolatban, hol jár az írásban, hogy állnak az adaptációk. 

Most is szolgált egy friss bejegyzéssel, amelyben szó esik a sorozat 2. évadáról is. 

Az évadra Rick Riordan és felesége, Becky visszatérnek executive producerként, és az egész folyamat minden lépését felügyelik.

Annyit már most tudhatunk, hogy a 2. évad esetében is nyolc epizóddal számolnak. Már megvannak a könyv alapján a vázlatok minden epizódhoz, most már "csak" a tényleges forgatókönyveket kell megírni, de ezeknek a fele is kész van már, és Rick elégedett az eredménnyel. 

Eközben a csapat másik részlege már dolgozik azon, hogy elkészítsék a díszleteket és a mindenféle lények designja is készül. A szerző ezekkel is elégedett.

A casting kapcsán annyit tudhattunk meg, hogy a dolgok jelenlegi állásában Rick Riordan még nincs bevonva a folyamatba, ő csak később csatlakozik be. De úgy tudja, ezúttal nem várható nyílt casting kiírás. 

És ami még fontos: Rick nem fog turnézni az újabb Percy Jackson könyvvel, mert ha minden jól alakul, ősszel már nyakig lesznek a Percy Jackson sorozat 2. évadában, így várhatóan ősszel kezdődik majd a forgatás. 


Nincsenek megjegyzések