Breaking News

Magyarul is megjelenik filmes borítóval a Velünk véget ér!

Már sokszor foglalkoztunk az oldalon azzal, hogy idén augusztusban érkezik a Velünk véget ér film a mozikba!Ennek kapcsán természetesen készült filmes borító is, az angol változatot már meg is osztottam, amikor Colleen Hoover leleplezte. 

Most pedig kiderült: bizony, magyarul is megjelenik a könyv ilyen kiadásban is.A borítón Blake Lively látható, és a borító által ikonikussá tett rózsaszín virágok is helyet kaptak rajta.

Mutatom:

A fülszöveg:

Néha az okozza a legtöbb fájdalmat, aki szeret.

Lilynek nem ment mindig könnyen a sora, de annál keményebben dolgozott, hogy olyan életet élhessen, amilyenre vágyik. Elhagyta a Maine állambeli kisvárost, ahol felnőtt, egyetemet végzett, és Bostonba költözött, ahol saját vállalkozásba kezdett. Amikor szikrázni kezd a levegő közte és a jóképű idegsebész, Ryle Kincaid között, Lily életében hirtelen minden túl szép lesz ahhoz, hogy igaz legyen.

Ryle magabiztos, makacs, kicsit talán arrogáns is, de emellett érzékeny, okos, és Lily a gyengéje – bár a kapcsolatoktól való viszolygása aggodalomra ad okot.

Lilyt mégsem csak az új kapcsolata foglalkoztatja.
Rengeteget gondol Atlas Corriganre is – az első szerelmére, aki a hátrahagyott múltjához köti. A fiú, aki lelki társa és védelmezője volt, most újra feltűnik a színen, veszélyeztetve ezzel mindent, amit Lily és Ryle együtt felépített.

Ebben a merész és mélyen személyes regényben Colleen Hoover szívszorongató történetet tár elénk, ami új, izgalmas utakra vezeti őt magát mint írót is. A Velünk véget ér felejthetetlen mese a szerelemről, amiért nagy árat kell fizetni.

Nincsenek megjegyzések