Breaking News

Miért jött létre az oldal?


Sziasztok!

Először is szeretnélek üdvözölni az oldalon, nagyon örülök, hogy ide tévedtél, és remélem, tetszeni fog az oldal. Ha igen, akkor nyugodtan hagyj kommentet, hozzászólást, mindegyiknek nagyon örülök! :)

De hogy a tárgyra térjek: miért jött létre az oldal?

Nem vagyok profi kritikus. Egy egyszerű, hétköznapi egyetemista lány vagyok, aki történetesen blogol. Mániákusan rajongok az olvasásért és a könyvekért, és mindig nagy boldogsággal tölt el, amikor valakinek könyvet ajánlhatok. Külön öröm, amikor kiderül, hogy sikeres is volt az akció: tetszett neki.

Ez a blog azért (is) jött létre, hogy ezt kicsit nagyobb léptékben is gyakorolhassam. Rengeteg ismerősöm van az interneten, aki megkérdezi, hogy melyik könyvet olvastam, melyik hogy tetszett, ajánlanám-e... Ezekre eddig is mindig válaszoltam, és az is előfordult, hogy írtam egy-egy könyvről véleményt, de miért is ne lehetne ennek egy külön oldala?

Szeretném leszögezni, hogy ezen az oldalon nem profi kritikák lesznek. Egyszerűen az a célom, hogy megosszam veletek a véleményem egy-egy könyvről, amit olvastam. Ha ez arra indít titeket, hogy olvassatok, akkor a cél megvalósítása már sikerült!

Nincsenek megjegyzések