Breaking News

Cora Carmack: All Lined Up - A BORÍTÓ!


Sziasztok!

Abban a szerencsében lehet részem, hogy részt vehetek Cora Carmack új könyvének, az ALL LINED UP borítójának a leleplezésében!

Cora Carmacket bizonyára már sokan ismeritek, nálunk is megjelent már a Szakítópróba, a Színjáték és az Összpróba című könyve a Content 2 Connect kiadó jóvoltából. Kint ezt a sorozatát már befejezte, de nem pihen, hiszen érkezik a következő new adult sorozata, a Rusk University.
A sorozat első része az All Lined Up május 13-án jelenik meg Amerikában. 

Egy fülszövegünk már eddig is volt, most kaptunk egy újat is. Íme a fordítása:


Texasban két dolgot mindennél jobban szeretnek: a futballt és a pletykákat. Az életemet mindig ez a kettő uralta. 


Dallas Cole ki nem állhatja a futballt. Ezzel jár, ha az egész gyerekkorodban csak második lehettél a sport mögött. De a főiskolával végre eljött az ideje, hogy leszálljon a lelátókról, és maga mögött hagyja a pályát és vele együtt a játékosokat is.

De az élet nem mindig úgy alakul, ahogy tervezzük. Mintha az, hogy ugyanarra a főiskolára mész, ahová a futballsztár exed, nem lenne elég, az apád, a híres texasi gimis edző úgy dönt, feljebb ugrik egy szintet. És ő lesz a Rusk University új vezető edzője. Dallas hirtelen újra az apja és futball árnyékában találja magát.  

Carson McClain eltökélt, hogy másodikból ő legyen az elsőszámú irányító. Szüksége van az ösztöndíjra és a jövőre, amit a foci biztosíthat. De amikor egy gyönyörű vörös szó szerint az életébe pottyan, nem csak egyszerűen próbára teszi az összpontosítását. Egyenes eltörli.

Dallas nem tudja, hogy Carson a csapatban van. Carson nem tudja, hogy Dallas az új edző lánya.

És egyikük sem tudja, hogyan sétáljanak el a vonzástól, amit mindketten éreznek.

"Nevetés + szívfájdalom + szexuális feszültség =
a tökéletes Cora Carmack könyv."
- Monica Murphy
Rendelési linkek:

 
De persze  már mindenki a borítót várja, úgyhogy nem is húzom tovább az időt, íme:



Kaptunk hozzá egy kis leleplező videót is, amiben láthatjátok, hogyan készült a borító:





És mielőtt még elfelejtem, a nagy izgalom közepette már egy részletet is olvashatunk a könyvből, ITT.

Cora Carmack egy huszonegynehány éves író, aki huszonegynehány évesekről ír. Sok mindennel foglalkozott már életében. Volt unalmas munkája (pl. egy hipermarketben), izgalmas munkája (pl. színházban), stresszes állása (pl. tanárként) és álommunkája (pl. az írás). Imádja a színházat, az utazást és bármit, ami megnevetteti. Szereti a szereplőit a lehető legképtelenebb helyzetekbe hozni, és miközben segít rajtuk, megpróbálja őket összeboronálni valakivel. Hiszen a kétbalkezes embereknek is szükségük van szerelemre…

Nincsenek megjegyzések