Breaking News

Az új borítók hete


Sziasztok!

Úgy tűnik, olyan hetünk van, amikor sorban érkeznek az új borítók.

Kezdjük a magyar borítókkal!

Csodácska

Megérkezett a Könyvmolyképző Csodácska című könyvének borítója. Aki esetleg így nem tudná, melyik könyvről is van szó, lehet, hogy az eredeti címével, borítójával már találkozott. Ő az: 

Az eredeti borító

Nálunk saját borítót kapott, ő az:

A magyar borító

És mivel ez a reklám helye, rögtön szeretném elmondani, hogy érkezik a Csodácska blogturné, elvileg heten leszünk benne, mint a gonoszok, és már most elárulhatom, hogy mind imádtuk a könyvet. Egy elképesztően gyönyörű történet, véleményem szerint mindenkinek el kellene olvasnia életében legalább egyszer, én kötelezővé is tenném. Gyerekeknek, tiniknek, felnőtteknek egyaránt ajánlanám. 
Bővebben majd a turnéban, addig is megmutatom a turnéhoz készült egyik bannerünket is:



Ólomerdő

A másik magyar borítónkba konkrétan beleszerettem, szintén blogturnés könyv lesz. Kleinheincz Csillától az Ólomerdő új kiadása, szerintem elképesztően gyönyörű!


És még egy a Gabo-tól:

Bábel fiai

Ez is blogturnés. :D




A vér éneke

Megérkezett ezenkívül A vér éneke megújult borítója is, ebből is lesz turné, de én abban nem veszek részt. Mindenesetre nehogy elfelejtsétek majd követni!



És akkor evezzünk külföldi vizekre!

Sinner

Maggie Stiefvater Sinner című regénye megkapta a brit borítóját. Aki esetleg nem tudja, ez a Shiver sorozat kiegészítő kötete lesz, Cole-lal a főszerepben. A UK borító pedig:



Beginnings

A Luxen sorozat első két könyve, Obszidián és az Ónix pedig közös kötetben jelennek meg, Beginnings (Kezdetek) címmel és új borítóval, ami, bevallom őszintén, nekem nem jön be. Íme:



The Iron Trial

Cassandra Clare és Holly Black rajongói is örülhetnek, úgy tűnik, végre kapunk valami kis információt a két írónő közös sorozatáról, a Magisteriumról. Most épp az első rész, a The Iron Trial borítóját, egy elég hosszú részlettel a könyvből, amit ITT tudtok elolvasni.

A borító pedig, ami szerintem elképesztően jól sikerült:



The Mime Order

És akkor végül, de nem utolsó sorban megérkezett a Csontszüret második részének, a The Mime Ordernek a borítója is.


Nincsenek megjegyzések