Breaking News

COVER REVEAL - Asa



Tegnap ígértem és meg is érkezett a Marked Men sorozat legújabb részének borítója! Íme Asa: 

Amazon US ** iBooks ** Barnes & Noble ** Kobo



Fülszöveg:

Új barátokkal és családdal új életet kezdeni Denverben nem is olyan egyszerű, Asa Crosst pedig nagyon is megviseli, hogy lavíroznia kell két szerep között: a férfi, akinek mindenki látni akarja és a férfi, akiről ő maga tudja, milyen is valójában. Egy leopárd nem változtathatja csak úgy kedvére a foltjait, és Asa mindig is ragadozó volt. Nem akarja megbántani azokat, akik szeretik és számítanak rá, különös tekintettel egy elbűvölő zsarura, aki hirtelen nagyon is érdeklődni látszik iránta, és nem csak azért, mert törvényszegésen kapta. De a régi szokásoktól nehéz szabadulni, és könnyű a padlóra kerülni, ha az ember azt ismeri a legjobban. 
Royal Hastings gyorsan megtanulja, milyen a padlón lenni, amikor egy tragikus munkahelyi eset miatt nem csak a karrierje, hanem a társa élete is veszélybe kerül. Olyan nőként, akinek mindig csak néhány jó barátja volt, egyedül próbál megküzdeni a zavarodottságával és a kétségbeesésével. Kivéve, hogy nem tud szabadulni a szexi déli bárpultos gondolatától, akit letartóztatott. Az utolsó dolog, amire szüksége van, hogy belezúgjon Asába, de túl nehéz neki ellenállni. A férfi régre visszanyúló bűnlajstroma csak tovább ronthat az amúgy is ingoványos karrierjén, hiszen egy olyan pasival lenni, aki nem tiszteli sem a törvényt, sem saját magát, csak összetört szívvel végződhet. Egy régi bűnöző és egy zsaru kapcsolata annyira helytelen... de Asa és Royal számára együtt lenni az egyetlen helyes választás.  


A sorozat eddig megjelent részei:


Marked men Banner

RULE

JET

ROME

NASH

ROWDY

 Este 21:00-tól Jay elérhető lesz egy kis beszélgetése itt: Between The Covers oldal a Facebookon


Az írónőről

Jay Crownover

Jay Crownover a Marked Men sorozat New York Times és USA Today bestseller szerzője. Ezenkívül nem is olyan régen mutatta be nekünk a The Point sötét és szexi világát a BETTER WHEN HE'S BAD könyvével, jelenleg pedig a legújabb sorozatán, a The Saint of Denveren dolgozik. Ahogy a szereplői, ő maga is nagy rajongója a tetoválásoknak. Imádja a zenét és azt kívánja, bár rocksztár lehetne, de mivel nincs semmi tehetsége az énekléshez vagy a hangszerekhez, megmarad annál, hogy érdekes karakterekről írjon, akik kiváltanak valamilyen érzést az olvasókból. Jelenleg Coloradóban él három kutyájával.

Website ** Blog ** Facebook ** Twitter **
ASA Goodreads ** Jay Crownover Goodreads

Image Map

Nincsenek megjegyzések