Breaking News

Megjelent az Until Midnight! És nyerhettek is!


Sziasztok!

Megérkezett az UNTIL MIDNIGHT... ÉS INGYENES!

Boldog karácsonyt mindenkinek! Melissa Landers vagyok az Alienated sorozat szerzője, és van számodra egy ajándékom - egy új e-novella a Disney Hyperiontól!


(Vigyázat! A leírás spoileres az első részre nézve!)
Az UNTIL MIDNIGHT az intergalaktikus átszállóhelyen játszódik, nem sokkal az ALIENATED vége után, és a folytatás, az INVADED eleje előtt játszódik. A történet azt meséli el, hogy Aelyx és Cara hogyan töltötték az utolsó napot, mielőtt a fiú visszatér a Földre, hogy tovább építse a szövetséget, a lány pedig folytassa az utat Aelyx hazájába. Egy édes és a romantikus történet, és bónuszként tartalmazza a folytatás első négy fejezetét is, ami február 3-án jelenik majd meg. 

És említettem már a legjobb részt? INGYENES! 

Letöltheted az alábbi linkekről:

Google Play: http://bit.ly/1v06kVd

*Ha nem Amerikában élsz, ne aggódj. Feltöltöttem a Scribdre is számotokra. (Az egyetlen hátrány, hogy ez nem tartalmazza a bónusz fejezeteket, a kiadóval kapcsolatos technikai okokból.  Link: http://www.scribd.com/AuthorMelissaLanders

És hogy megünnepeljük a megjelenést, felajánlok KÉT szerencsésnek egy dedikált pakkot, névre szólóan dedikált könyvekkel, miniposzterrel, könyvjelzőkkel és matricákkal - nem csak amerikaiak játszhatnak! Csak töltsétek ki az alábbi Raffelcoptert:




Sok szerencsét és jó olvasást! 

Az írónőről: Melissa Landers romantikus science fictiont ír tiniknek és fiatalszívűeknek. Hogy még többet megtudjatok, látogassatok el a honlapjára, akár azért is, hogy csak beköszönjetek:  www.melissa-landers.com


Nincsenek megjegyzések