Breaking News

Megjelent! - Wicked

Wicked RWB Banner


Még egy megjelenés napi poszt mára, ezúttal Jennifer L. Armentrout Wicked című könyve került a boltokba. Én nagyon kíváncsi vagyok rá, mert egyrészt szeretem az írónő műveit, másrészt érdekesen hangzik, hogy new adult és paranormális.

Wicked
 

Amazon ** Barnes and Noble ** iBooks ** Kobo

A dolgok kezdenek New Orleansban nagyon is Rosszul alakulni.

A huszonkét éves Ivy Morgan nem átlagos főiskolás. Ő, és akik még olyanok, mint ő, tudják, hogy nem az emberek az egyetlenek, akik a Francia Negyedben vadásznak a szórakozásra... és élelemre. A Rendhez fűződő kötelessége az élete. Végtére is négy évvel ezelőtt mindent elveszített az egyik olyan lény kezei által, akire most vadászik, ezzel szétzúzva az egész világát és összetörve a szívét. 

Ren Owens az utolsó, akiről Ivy azt gondolta, hogy beléphet a tökéletesen kontrollált életébe. Egy kilencvennyi tömény csábítás és nyálcsorgatásra késztető báj. Az erdőzöld szemével és a mosollyal, amivel már bizonyára sok összetört szívet hagyott maga mögött, rejtélyes, szinte már földöntúli  képessége van arra, hogy a lány ácsingózzon mindenért, amit neki nyújtani tud. De ha közel engedi magához, az legalább olyan veszélyes, mint az utcákon ólálkodó hidegvérű gyilkosok vadászata. Az, amikor korábban elveszítette a fiút, aki szeretett, majdnem teljesen elpusztította, de a kettejük közötti szikrázó feszültségnek, ami egyre csak növekszik, Ivy képtelen ellenállni. Valahol mélyen, akarja... szüksége van rá, hogy az élete több legyen puszta kötelességnél, amit a múltja formált számára.

De ahogy Ivy egyre közelebb kerül Renhez, rá kell jönnie, hogy nem ő az egyetlen, aki sötét titkokat őriz, amelyek összezúzhatják a kettejük közötti törékeny köteléket. Van valami, amit a fiú nem mond el neki, ez bizonyos. És már nem lehet biztos benne, hogy mi a veszélyesebb rá nézve - az ősi teremtények, amelyek el akarják foglalni a várost, vagy a férfi, aki magáénak követeli a szívét és a lelkét.
A picture of a fresh cupcak placed on a sensual female butt


Részlet a könyvből:
 
It was him. Green Eyes. Ren. That was his name. Now I remembered. I started to step forward, but he beat me to it. Moving as quickly as a damn snake striking, he caught my wrists. He didn’t yank my arms to my sides. All he did was hold my fists away from his face.
A lopsided grin appeared on those full lips. “Can’t say I’m entirely surprised you took a swing at me.”
“Then I guess this won’t surprise you either.” Leaning back, I shifted my weight onto my left leg, but again, Ren outmaneuvered me with a quickness that was sort of embarrassing.
He stepped into what would’ve been a fantastic kick and forced me back against the wall. Then there was nowhere to go, no space whatsoever. My back was against the building, and the entire length of his hard body was pressed against mine.
Son of a bitch.
As if he could read my mind, that grin spread and the dimples played peekaboo. “Now I think we can have a conversation without me ending up bloody.”
I blew out an aggravated breath. “I wouldn’t bet on that not happening.”
He chuckled, and the sound rumbled through me. I couldn’t even remember being this close to a guy since . . . since Shaun. “Look, I’m sorry for snatching you off the street like a kidnapper, but you were about to make yet another huge mistake.”
His apology was lost on me. “Make another mistake?”
“Yeah, like the one last night that ended with you getting shot.” He dipped his chin, and the yellow glow of the light attached to the wall above us glanced off his broad cheekbones. “I know what you were about to do.”
“I didn’t make a mistake last night. I was doing my job,” I spat. “And I doubt your job includes grabbing chicks off the street.”
“That would be a hell of a lot more entertaining, but the moment you thought you could engage that fae last night, you made a mistake. And you were about to do it again, you little ass.”
“Little ass?” I sputtered. “You grabbed me off the street like a serial killer!”
“And I’ve apologized for that even though you should be thanking me. I just saved your life, sweetness.”
Floored, all I could do was stare at him for a moment. “You’re insane.”
“I’m a lot of things, but today I’m your fucking saving grace.”

black and white closeup of woman end man kissing


Az írónőről:
Author PhotoA New York Times bestseller első és USA Today bestseller szerző, Jennifer Martinsburgben él, Dél-Virginiában. Minden pletyka, amit esetleg az állapotáról hallhattál, hazugság. Amikor épp nem keményen dolgozik, az idejét olvasással, edzéssel, borzalmas zombifilmek nézésével tölti vagy épp azt tetteti, hogy ír. Esetleg csak a férjével és Loki nevű Jack Russeljével lóg. 

Az az álma, hogy egyszer író lesz, egy matekórán kezdődött, amikor is rövid novellák írásával ütötte el az időt. Ami megmagyarázza azt is, hogy miért voltak olyan pocsék jegyei matekból. Jennifer young adult paranormális történeteket, science fictiont, fantasyt és kortárs romantikus történeteket ír. Publikált már több kiadónál is: Spencer Hill Press, Entangled Teen and Brazen, Disney/Hyperion and Harlequin Teen. Obszidián című könyve filmes jogait egész esti mozifilmre már eladta, Covenant sorozatát pedig tévésorozatnak szánják. 

Mindezeken kívül new adult történeteket is ír J. Lynn álnéven. Így is két kiadónál találkozhatunk a nevével: az Entangled Brazennél és a HarperCollinsnál.

Website ** Facebook ** Twitter ** Novel Goodreads ** Author Goodreads

 

Nincsenek megjegyzések