Breaking News

Moly pipáló - febr. 2-8.


Sziasztok!

Ezen a héten is megérkezett a Moly pipáló rovat! A Moly legolvasottabb könyveit vesszük számba, és mennyiben olvastam a könyvet, pipálok, ha értékeltem is, linkelek.

Most azonban még mielőtt számba vennénk a múlt heti kedvenc könyveket, gondoltam, elújságolom itt is, hogy bekerült az Endgame értékelésem a Moly Merítésébe! ITT olvashatjátok.

Február 2-a és 8-a között a legolvasottabb könyvek:




J. Lynn: Wait For You - Várok rád
 Andy Weir: A marsi
Cecelia Ahern: Ahol a szivárvány véget ér
Jennifer L. Armentrout: Opál
John Green: Csillagainkban a hiba
James Dashner: Az útvesztő
E.L. James: A sötét ötven árnyalata ✔
Jennifer L. Armentrout: Origin
E.L. James: A szabadság ötven árnyalata


A múlt hetihez képest jelentősen változott a lista. Akkor 10/10 volt a mérlegem, most csak 7 könyvet olvastam a 10-es listáról. 

Úgy tűnik, hódítottak a filmfeldolgozások, élen a két most érkezővel, A szürke ötven árnyalatával (és folytatásaival, hiszen az egész trilógia listás lett) illetve az Ahol a szivárvány véget érrel. Az adaptációs könyvek közül itt van még nekünk az idén mozikba kerülő A marsi, és ismét felkerült a listára Az útvesztő, és a Valentin-nap közeledtével talán némileg indokoltabb Csillagainkban a hiba. 

És a romantika a nem adaptációs könyvekben is hangsúlyos. Felkerült a listára a Luxen sorozat két kötete is és melléjük az előző listán is pont ugyanezen a helyen álló Wait For You.

Nincsenek megjegyzések