Breaking News

Cover Reveal - Christina Bauer: Cursed (Beholder 1.)


Sziasztok!

Ma egy újabb Cover Reveal poszttal érkeztem. 2016. március 16-án fog megjelenni Christina Bauer Beholder sorozatának első része, a Cursed. Ez egy Young Adult fantasy történet, erős romantikus szállal.

Fülszöveg: 


Hamár Elea a valaha volt leghatalmasabb nekromanta a történelemben, életének mind a tizenkilenc évét az Éjfél Kolostorában töltötte rabként. Elvarázsolt bilincsek tartják fogva, amelyek elnyomják lélekmágiájának erejét. Míg az őrei és a beavatottak folyamatosan kínozzák, a Kolostor apátasszonya próbál valamilyen módot találni, hogy elpusztítsa Eleát - mind a testét, mind a lelkét.
A szökés lehetetlennek tűnik, míg meg nem jelenik egy jóképű vadász, Asher, aki segítséget kínál. Elea él a lehetőséggel, és hamarosan érzelmeket kezd táplálni a rejtélyes idegen iránt. De lehet, hogy Asher nem az, akinek mondja magát. Másrészről viszont, Elea sem...

Előrendelhető:  Amazon, Barnes & Noble, iBooks és Kobo.

>>> Goodreads <<<


És akkor senkit sem csigázok tovább, következzen a borító!


Nagy méretért katt!


Az írónőről:


Christina a University's Newhouse Schoolon szerzett alapszakos diplomát Angol nyelvből és irodalomból, illetve Televízió-Rádió és Film szakon. A hétköznapokon marketingesként dolgozik olyan vállalatoknak, mint a Microsoft, a Cisco és a Brainshark. Még régen, a 90-es években megalapította saját start-up szoftvercégét, a Mindful Techonologiest. Christina mélyen hiszi, hogy ha közelebbről megvizsgáljuk Tolkien szövegét, teljesen lehetséges, hogy a Balrog valójában szőrös nyuszimamuszt hordott. 

Linkek:



Nincsenek megjegyzések