Breaking News

Hallgasd hétfőn!


Sziasztok!

Megint itt a hétfő, megint nem árt egy kis segítség a túléléshez, bár ez a hét az augusztus 20-a miatt most rövid lesz. Ez járjon a fejetekben, hogy gyorsabban teljes a hét. :) Mindenesetre ezúttal az Eragonból készült film egyik dalával készültam. Nyilván lehet róla nagyon hosszan beszélgetni, hogy mit rontottak el benne, és mennyivel jobb a könyv, de egy dolgot legalább nagyon szerettem benne: a zenéjét. 


2 megjegyzés:

 1. Szia!
  A filmből nekem ez a kedvenc zeném, de nekem a film nem tetszett. Túl sok fontos dolgot hagytak ki belőle, és egy csomó mindent kihagytak belőle, amire a későbbiekben szükség lett volna. Ráadásul a szereposztás sem nyerte el a tetszésemet, egyedül Jeremy Irons alakította jól Bromot (már amennyire a körülményekhez képest tudta). Érdemes lett volna szétszedni legalább két részre a könyvet, és akkor talán jobban sikerült volna.
  Üdv: Cara

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!

   Sajnos egyetértek, a film nem sikerült a legjobban. Olyan, mintha a sztori lelke veszett volna el útközben, a kis részletekkel együtt. De Jeremy Irons Bromját én is nagyon szerettem, meg egyébként a magyar hangját is.

   Deszy

   Törlés