Breaking News

Kisasszonyok a CW-n, némi csavarral

A CW már sikerrel futtatja az I. Mária skót királynőről szóló sorozatát, a Reignt. Habár a sorozat nem mindig a leghűségesebb a történelmi tényekhez - és akkor még finoman fogalmaztam -, az biztos, hogy a Reign sikeres, így talán nem is olyan meglepő, hogy a CW újabb történelmi korban játszódó szériát tervez.
 

Ezúttal egy regényt találtak meg maguknak, egy igazi klasszikust: Louisa May Alcott Kisasszonyokját. A regény négy nővér történetét regéli el az amerikai polgárháború idejéből. Amíg édesapjuk a háborúban harcol, anyjuk próbálja nevelni a gyerekeket, akikkel egyáltalán nincs könnyű dolga. 

A CW azonban egy csavart is visz a történetbe, és most még messzebb mennek, mint a skót Mária történetét feldolgozó sorozatban. A Kisasszonyokat ugyanis disztópikus környezetbe helyezik, Philadelphia utcái már egyáltalán nem olyanok, mint a polgárháborús Amerikában. A négy lánynak pedig nem csak a civódásokat kell túlélnie, hanem egy összeesküvést is. 

Az vámpír Abraham Lincoln és a zombis Büszkeség és balítélet után Meg, Jo, Beth és Amy találják magukat igen szokatlan világban. 

Ha végül a CW berendeli a pilotot, a producer Michael Weatherly lehet, akit jelenleg az NCIS-ben láthattok.

Nincsenek megjegyzések