Breaking News

Beharangozó - Linda Kage: The Girls Got Secrets

Sziasztok!

Linda Kage már jó ideje óriási szerelmem, a Forbidden Men sorozat minden egyes részére tűkön ülve várok. Egyszerűen imádom, felkúszott a kedvenc szerzőim listájára. Képes egy tök átlagos alapsztoriból is olyan könyvet kihozni, amit képtelen vagyok letenni.

Most pedig megjelent a legújabb könyve, a Forbidden Men sorozat hetedik része, a The Girl's Got Secrets. Már olvastam is, hamarosan hozom az értékelést, de addig egy kis beharangozó:





Fülszöveg:



Itt van újra a régi "lány beöltözik fiúnak" sztori, egy rock-n-rollos csavarral.
Remy Curran arról álmodozik, hogy egy nap belép egy bandába, csakhogy a csapat, ahová csatlakozni szeretne, nem akar női dobost. Úgyhogy elmegy a meghallgatásra srácnak öltözve. És kiválasztják.
Az, hogy ő lesz Sticks, a Non-Castrato tagja, nem pont az, amiről álmodozott. Ideje nagy részét azzal tölti, hogy fenntartsa a látszatot, és megtanuljon úgy járni, beszélni, viselkedni és inni, mint egy pasi.
De ami még ennél is nehezebb, hogy normálisan viselkedjen, amikor a banda szívtipró énekese, Asher Hart nem nőként bánik vele, hanem haverként. Nem gondolta, hogy ennyivel több lehet a csinos arcánál és a szép hangjánál. De több, mint tökéletes. Tökéletes Remy számára.
Amikor a szerelem és a hazugságok összefonódnak, Remynek fenn kell tartania a látszatot, vagy mindent elveszít. De ki gondolta volna, hogy az egyik álom kényszerű hazugsága meggátolja egy ennél is nagyobb álom megvalósulását?


>>> Goodreads <<<


Megrendelési linkek:






Kedvcsináló képek, idézetek








A szerzőről:




Egy farmon nőttem fel, nyolc gyerek közül a legfiatalabbként. Most Kansasben élek a férjemmel, két lányommal, és kilenc kakukkos óránkkal. Az életemet sok olyan emberrel áldották meg, akiktől tanulhattam és aiket szerethetek. Az írás mindig is fontos része volt a világomnak, és rettentő boldog vagyok, hogy végre megoszthatom néhány történetemet más romantikarajongókkal.


Linkek:




Nincsenek megjegyzések