Breaking News

Cover Reveal - Kelley Armstrong: Bitten - Megmarva

Sziasztok!

Régóta vártunk már a Bitten végleges borítójára, annak idején borítótervező pályázat is volt, most pedig végre megérkezett!

Fülszöveg:Elena Michaelsnek fogalma sincs arról, hogy Clay, a kedvese, vérfarkas, amíg az meg nem marja, és ezzel mindörökre megváltoztatja az életét. Elárulva érzi magát és feldühödik: képtelen tudomásul venni az átalakulását, és nem tervez semmilyen kapcsolatot a Falkájával – karizmatikus vérfarkas társainak csapatával, akik azt állítják, segíteni akarnak.

Amikor azonban a Falkát brutális gyilkosságsorozat fenyegeti, Elena képtelen választásra kényszerül. Sorsára hagyja-e az egyedüli embereket, akik valóban megértik újonnan szerzett természetét, vagy segítsen nekik régi kedvesének a megmentésében, aki nemcsak tönkretette az életét, de még mindig vissza akarja szerezni Elenát, mindenáron.


>>> Jegyezd elő! <<<

>>> Tedd a várólistádra! <<<A szerzőről:
Kelley Armstrong New York Timest bestseller szerző, a magyar olvasók előtt a Sötét erő trilógiával lett ismert. Elmondása szerint Kelley már azelőtt történeteket mesélt, hogy megtanult volna írni. Napjainkban is ezt teszi, csak komolyabb szinten.
Az első kiadott regénye a Bitten volt, amiből Laura Vandervoort főszereplésével tévésorozatot is készítettek. A regény 2015 decemberében jelenik meg Magyarországon.
Az írónő jelenleg Ontarioban él a férjével, a gyermekeivel és a háziállataival.

Nincsenek megjegyzések