Breaking News

Hallgasd hétfőn! - The Story


Sziasztok!

Itt a hétfő reggel, dukál mellé egy jó kis dal!Emlékszik még valaki innen a Grace klinika musicales különleges epizódjára? Nos, én annak idején teljesen beleszerelmesedtem. No nem mintha egy kifejezetten jó rész lett volna, vagy nem lett volna kicsit abszurd a felépítése, de ettől eltekintve imádtam a dalokat, és imádtam rácsodálkozni, hogy milyen jól énekelnek!

Nyilván a fő ok Sara Ramirez volt, aki elképesztően énekel, és egy gyönyörű dalt is előad, amit imád is egyébként. The Story. A szövege valami elképesztő, előtte bevallom, nem ismertem, de azóta bizonyos időközönként előszedem, és meghallgatom.

Most újra volt rá apropóm, hiszen elolvastam a Túl szépet Rácz-Stefán Tibortól - most már másodszor, mert egyszer már a kézirathoz is volt szerencsám -, és abban is felbukkan a dal. (Talán Tibi nem kap le a tíz körmömről, ha ennyit spoilerezek.)

És egyébként a dal eredetije az egyik Nicholas Sparks zenéje is, a Szerencsecsillag film zárójelenetében szól, szóval duplán idevaló. (Bár mondom, ott nem Sara Ramirez énekli.)


Nincsenek megjegyzések