Breaking News

Új Harry Potter infók jönnek a héten!

J. K. Rowling bejelentette, újabb információkat kapunk a héten a Legendás állatokhoz és így az amerikai varázslóvilághoz kapcsolódóan!



Január végén elég nagy adag infóval bombázott meg minket a világ nagy varázslóiskoláiról, most pedig 4 újabb érdekesség jön a héten, minden reggel egy. Holnaptól péntekig érdemes lesz figyelni. 

És hogy pontosan mivel kapcsolatban oszt meg újabb információkat az írónő? Az amerikai Ilvermorny iskoláról (erről nem kaptunk hosszabb leírást januárban), a salemi boszorkányperekről, egy Skin-Walkers nevű csoportról és Mágiaügyi Minisztérium amerikai megfelelőjéről, a Mágikus Kongresszusról. 

A hír mellé egy kis beharangozó videót is kaptunk. Eszerint "a varázslóvilág, amiről úgy gondoltad, ismered, sokkal nagyobb, mint képzelted. A történelem tele van titkokkal. A hivatalos történet soha nem az egész történet. Nézz a felszín mögé, és egy mi világunkkal párhuzamosan futó másikat találhatsz. Egy titkos világot, ahol a mágia valóságos. Ilvermorny, Skin-Walker, boszorkányperek és az Amerikai Egyesült Államok Mágikus Kongresszusa. Ezek nem mítoszok csupán. Mert Amerika történelme lenyűgözőbb, mint valaha képzelted. Minden, amiről úgy hitted, ismered, meg fog változni."

Nincsenek megjegyzések