Új Harry Potter infók jönnek a héten!

J. K. Rowling bejelentette, újabb információkat kapunk a héten a Legendás állatokhoz és így az amerikai varázslóvilághoz kapcsolódóan!Január végén elég nagy adag infóval bombázott meg minket a világ nagy varázslóiskoláiról, most pedig 4 újabb érdekesség jön a héten, minden reggel egy. Holnaptól péntekig érdemes lesz figyelni. 

És hogy pontosan mivel kapcsolatban oszt meg újabb információkat az írónő? Az amerikai Ilvermorny iskoláról (erről nem kaptunk hosszabb leírást januárban), a salemi boszorkányperekről, egy Skin-Walkers nevű csoportról és Mágiaügyi Minisztérium amerikai megfelelőjéről, a Mágikus Kongresszusról. 

A hír mellé egy kis beharangozó videót is kaptunk. Eszerint "a varázslóvilág, amiről úgy gondoltad, ismered, sokkal nagyobb, mint képzelted. A történelem tele van titkokkal. A hivatalos történet soha nem az egész történet. Nézz a felszín mögé, és egy mi világunkkal párhuzamosan futó másikat találhatsz. Egy titkos világot, ahol a mágia valóságos. Ilvermorny, Skin-Walker, boszorkányperek és az Amerikai Egyesült Államok Mágikus Kongresszusa. Ezek nem mítoszok csupán. Mert Amerika történelme lenyűgözőbb, mint valaha képzelted. Minden, amiről úgy hitted, ismered, meg fog változni."

Új Harry Potter infók jönnek a héten! Új Harry Potter infók jönnek a héten! Reviewed by Deszy on 3/07/2016 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.