Breaking News

Beleolvashatunk Meg Cabot új könyvébe!

Idén október 18-án jelenik meg Meg Cabot, A neveletlen hercegnő naplója sorozat szerzőjének legújabb könyve. 

https://aerbook.com/books/The_Boy_Is_Backcoming_October_2016-16432-150544.html


A The Boy Is Back a Fiú sorozat negyedik része lesz - nálunk is megjelent mind a három eddigi kötet jelent meg, A diú a házból és Ki nevet a végén? és Esküvő olasz módra címmel. 

 



Ezzel Meg Cabot folytatja a "folytatások útját", hiszen most már nem ez az első olyan sorozata, amit egyszer lezárt, majd évekkel később mégis újabb részt írt hozzá. Először a Hívószám 1-800 sorozat kapott ötödik kötetet, az utóbbi évben pedig előrukkolt egy új A neveletlen hercegnő és két új Mediátor történetettel is - nem is szólva A neveletlen hercegnő spin-off sorozatáról. 

Ez persze nem meglepő, hiszen igazán zajos sikert ezek a régi könyvek arattak, és úgy tűnik, évek múltán is képes megragadni ezeknek a könyveknek a régi hangulatát. És valahogy maguk a történetek sokkal jobbak, mint az új ötletei - legalábbis szerintem. 

A Fiú sorozat harmadik része 2004-ben jelent meg, így 12 év után érkezik a folytatás. A történet egy profi golfozó, Reed Stewart nagy botrányát dolgozza fel, aki hazatér szülővárosába, ahol ő és első szerelme, Becky Flowers felnőttek. Ez a meglepetés hazatérés hirtelen mindkettőjük életét gyökeresen megváltoztatja, bármilyen mohón próbálkoztak is elfelejteni a másikat. 

A könyvbe már bele is olvashatnak az angolul tudók, a fenti borítóra kattintva bele is olvashatnak a regénybe az angolul tudók, de ami mindenki másnak is feltűnő lesz: a jellegzetes forma megmaradt, úgyhogy megint e-mailek, sms-ek és más üzenetek formájában bontakozik majd a sztori.

Nincsenek megjegyzések