Breaking News

Itt az első hivatalos fotó a Sherlock 4. évadából

A Sherlock sorozat rajongóinak igen nagy türelemre van szüksége, de a várakozás percei általában kifizetődnek.

A negyedik évadra már jó ideje vár mindenki, és eddig viszonylag keveset tudunk róla. Ami biztos: Toby Jones lesz az új főgonosz. Steven Moffat azt is elárulta, hogy egyik jól ismert Conan Doyle sztorira se lehet majd visszavezetni a következő évadot. Olyan történetek elemeit használják majd, amelyek nem olyan széles körben ismertek.

Jelenleg úgy állunk, hogy a következő évad 2017 elején érkezhet, de többször volt már csúszás, úgyhogy betonbiztosnak nem vehetjük az infót még úgy sem, hogy tudjuk, a forgatás bizony tart. Benedict Cumberbatch és Martin Freeman azonban népszerűbbek, mint valaha, így már komoly problémát jelent a helyszínek biztosítása. 

Moffat azt is elárulta, hogy még azt sem tartja kizártnak, ez lesz az utolsó évad. Persze meglepődne, és ő maga nagyon szívesen dolgozik rajta, de szervezési problémák viszont akadnak - és persze soha nem lehet biztosra venni semmit. Már így is meglepődött, hogy mind a két főszereplő visszatért, mert meggyőződése volt, amint ilyen sikeressé váltak, maximum egy újabb évadot tudnak majd megvalósítani. Mindenesetre egy valamit bizonyít a tény, hogy nem így lett: egyikük sem a pénzért csinálja, hanem azért, mert tényleg mindenkinek szívügye a sorozat, aki dolgozik rajta. 

De azért egy kis konkrétum nélkül sem hagytak minket az Emmy-jelölés öröme mellett: itt az első hivatalos jelenetfotó a következő évadból!



Forrás

Nincsenek megjegyzések