Breaking News

Új szereplő csatlakozott a Csodácska filmhez + jelenetfotó!

Nem semmi szereposztása lesz a Csodácska adaptációjának: a főszereplő Auggie-t Jacob Tremblay (az előző Oscar-gála gyereksztárja), szüleit pedig Julia Roberts és Owen Wilson alakítják majd. 

Most a nagymamát találta meg a film stábja. Julia Roberts karakterének édesanyját Sonia Braga brazil színésznő alakítja majd, akinek korábban több brazil és amerikai tévés szerepe is volt már. 




Ha valaki esetleg nem ismerné, a Csodácska egy különösen súlyos betegséggel született kisfiú történetét meséli el, akinek az arca deformálódott. Rengeteg műtéten esett át, ám most végre úgy ítélik meg az orvosok, hogy megpróbálhat beilleszkedni a korabeli gyerekek közé, tehát: irány az iskola. Auggie nem igazán akar menni, és nem véletlenül: külseje miatt számtalan nehézséggel kell szembenéznie. 

A Csodácska egy elképesztően gyönyörű történet. Lehangolónak hangzik, mégis tele van életörömmel és optimizmussal, nem semmi leckéket tanít, és úgy gondolom, kortól függetlenül mindenkinek olvasnia kellene. Részletesebben az értékelésemben olvashattok róla. 

Egyébként itt egy fotó is a filmből, ez alapján tényleg komolyan veszik a könyvet: 


Nincsenek megjegyzések