Breaking News

Újabb Lord of Shadows részlet a tegnapi folytatásaként

Tegnap megírtam, hogy Cassandra Clare Clary születésnapjának apropóján megosztott egy újabb, rövid részletet a Lord of Shadowsból, a Lady Midnight folytatásából.



Az első részlet Twitteren érkezett, nyúlfarknyi volt, és számtalan kérdést felvetett, el is indult a teóriázgatást. Viszont abban már nem lett igazam, hogy a válaszokra várni kell a könyv megjelenéséig, ugyanis Cassie néhány órával később egy hosszabb részletet is megosztott. Igazi válaszokat nem szolgáltat, viszont a fő témát belövi. 

De! Figyelem! A részlet így már spoileres a Lady Midnight extra novellájára nézve!

Az új részlet: 


- Clary, mit nem mondasz el? 
A kérdést hosszú csend követte. Clary kinézett a sötét vízre, és beharapta az ajkát. Végül megszólalt. - Jace megkért, hogy menjek hozzá. 
- Ó! - Emma már nyitotta is a karját, hogy megölelje a másik lányt, de aztán meglátta Clary arcát és lefagyott. - Mi a baj? 

A tegnapi részletünk ez volt: 

Még nem mondtam el senkinek rajtad kívül. - Clary aggodalmasan Emmára nézett. 

Tehát a témát belőttük: Jace lánykérése, amire ugye a novella végén nem érkezett válasz, viszont az érezhető volt, hogy nagy eséllyel nem egy egyszerű igen lesz.

Ráadásul Cassandra Clare még egy nyomot hagyott az idézeten kívül. A posztot a következő címkével is megjelölte: "Kétlem, hogy meg tudnátok tippelni"

Ebből megint csak arra következtethetünk, hogy nem egy egyszerű igen a válasz, viszont a nagy kérdés nem is ez, hanem a MIÉRT? 

Nincsenek megjegyzések