Breaking News

Végre megnézhetjük A balszerencse áradása főszereplőit!

Már írtam róla néhányszor, hogy a Jim Carrey filmfeldolgozás után újabb adaptáció érkezik A balszerencse áradása könyvekből.

A 13 részesre tervezett tévésorozat sok meglepetést tartogat a rajongóknak: például ITT írtam róla, hogy az adaptációban valóban szerepet kap majd Lemony Snicket is. (Ezt az első teaserben is láthatjátok ITT, és nem aprózzák el a felvezetést.)

A sorozat 2017. január 13-ra várható a Netflixen.

Annak, aki esetleg nem ismerné a történetet, az első regény fülszövege:

Kedves Olvasó!
Hallottál-e már a Baudelaire gyerekekről? A kedves, szép, okos testvérek – Violet, a feltaláló, Klaus, a könyvmoly és a kis Sunny – kalandjairól olvashattok ebben a könyvben, amelyet hamarosan további regények követnek majd.
Sajnos az emberek életében olykor szomorú dolgok is megesnek. Történetünk főhőseinek sorsát is alapjaiban változtatja meg egy tragikus esemény. Vajon képesek-e megbirkózni a számukra túl nehéznek látszó feladatokkal? Megmenekülnek-e szorongatott, olykor kilátástalannak tűnő, néha riasztó és félelmetes helyzetükből?
Az izgalmas, fordulatos, veszélyekben bővelkedő történet során – amely nem nélkülözi az abszurd, Lewis Carroll-féle humort sem – személyes ismerősünk lesz a kedélyes Poe bácsi, a kedves Strauss bíró és a félelmetes, gonosz Olaf gróf, aki a gyerekek vagyonára pályázik. De mindvégig szorítunk a Baudelaire gyerekeknek, akikre további megpróbáltatások várnak, s akiket minden bizonnyal Te is szívedbe zársz.

Most pedig végre megnézhetjük a Baudelaire gyerekeket és magát Olaf grófot, néhány jelenetfotón és az első nem teaser jellegű előzetesben!

A jelenetfotók:






Az új előzetes: 


Nincsenek megjegyzések