Breaking News

Már 900 millió fölött A szépség és a szörnyeteg

Arra nagyjából mindenki fel volt készülve, hogy A szépség és a szörnyeteg nagy sikert arat majd a mozikasszáknál, de ekkora sikerre talán csak kevesen számítottak.



Az már a nyitóhéten látszott, hogy óriási bevételekre lehet számítani, ám akkoriban még az "óvatos" 700 millió köré várták a mozit. 

Ehhez képest A szépség és a szörnyeteg élőszereplős változata a héten átlépte a 400 millió dolláros határt Amerikában, ezzel a 26. filmmé vált, amelyik képes volt erre. Világszinten pedig még jobban áll, a 900 milliót lépte át. 

És még mindig akadnak olyan országok, ahonnan jelentősebb bevételekre lehet számítani, például Japánban még nem mutatták be, eközben pedig még azért játsszák a mozik világszerte. A napi bevételek szépen lassan azért apadnak, de azért hétköznapokon még mindig 3-4 milliós bevételei voltak a héten, a múlt hétvégén pedig szombaton és vasárnap is két számjegyű összeg került a bevételes listára. 

Vajon meglehet még az 1 milliárt világszinten? Az Emma Watson rajongók különösen szoríthatnak, ugyanis mint kiderült, a színésznő jutalékos rendszerben játszotta Belle-t, így szép kis summára számíthat.

Nincsenek megjegyzések