Breaking News

Egy sor idei Dream válogatás megjelenésről hullt le a lepel (1x frissítve)

A Maxim Kiadó Moly profiljára felkerült egy sor új megjelenés! 

A Dream válogatás sorozat őszi megjelenései között több sorozat folytatása is megtalálható, illetve a már nálunk is ismert Jennifer Niven új standalone kötete és egy új sorozat nyitókötete. 



Amy Ewing Ékkő trilógiájának ez már az utolsó kötete, az első két részről ITT olvashatjátok a véleményemet. Nagyon várom A fekete kulcsot is. Folytatódik a The 100 sorozat alapjául szolgáló könyvsorozat is - ami ugyan nagyon más, mint a tévésorozat, de mivel nekem a könyvek nagyon tetszenek, a sorozatnak végül neki se álltam, hogy ne zavarjon meg. A könyvekről ITT találjátok az értékeléseim. Az Asylum sorozat nekem talán túl borzongós, de az értékeléseimet szintén megtaláljátok róla ITT

Alwyn Hamilton regényére már rég nagyon kíváncsi vagyok, a kinti borítóba első látásra beleszerettem, és azóta szemezek vele. Habár ezzel a borítóval sincs semmi gondom, rettentően fáj a szívem azért a bizonyos kinti borítóért.

Örülök, hogy Jennifer Niven könyvének jellegzetes borítóját megtartotta a kiadó, de most előállt az a helyzet, ami viszonylag ritkán: nem tudom, jó döntés volt-e. Valahogy nekem ez a magyar tipóval nem jön át igazán. 

És nagy eséllyel ez még nem is a teljes lista.



Fülszöveg:

Violet és a Magányos Város külső köreinek népe túl sokáig élt az Ékkő királyi családjainak szolgálatában. Most azonban a Fekete Kulcs nevű titkos társaság a hatalom átvételére készül. Bár Violet tisztában van vele, hogy a lázadás kulcsfigurája, magánemberként is sokat kockáztat: a Tó Hercegnője elrabolta a húgát, Hazelt. Violet, aki keményen küzdött, hogy elszökjön az Ékkőből, most mindent el kell, hogy kövessen, hogy visszatérjen, és nem csak azért, hogy kiszabadítsa Hazelt, hanem hogy megmentse a Magányos Város jövőjét.




Fülszöveg:

Egy mesterlövész. Egy álmodozó. Egy piszok jó hazudozó. Bár Mirádzsi sivatagjait már az emberek uralják, az elhagyatott, vad területeken még mindig a mitikus lények irányítanak, és az a hír járja, hogy a dzsinnek mágiája sem veszett el. Az emberek számára ez egy könyörtelen hely, pláne ha az illető szegény, árva, vagy nő. Amani Al’Hizáról mindhárom elmondható. Tehetséges lövész, aki remekül céloz, azonban nem tud elszabadulni Porfészekből, a kisvárosból, ahol két lehetősége van a jövőre nézve: vagy megházasodik, vagy meghal. De aztán találkozik Jinnel, a karakán idegennel, aki tökéletes menekülő útvonalat tár elé. És bár éveken át ábrándozott Porfészek elhagyásáról, azt legmerészebb álmaiban sem gondolta volna, hogy egy mitikus lovon fog elvágtatni, vagy hogy egy idegen szökevény ismerteti majd meg vele az igazi sivatagot, aki eközben a szívét is ellopja.



Fülszöveg:

Libby Strout Amerika legdagibb tinije. Édesanyja hirtelen halála után kezdett el hízni a négy fal között. Most mégis ki kíván merészkedni az emberek közé, suliba járni, hogy kipróbáljon minden, az élet kínálta lehetőséget. Jack Masselinnek van egy titka: nem ismeri fel az arcokat. Igyekszik a menő srác látszatát kelteni, egészen addig, amíg nem találkozik Libby-vel. Ők ketten belekeverednek egy kegyetlen gimnazista játékba, aminek közös büntetés lerovása és lelki tanácsadás a következménye. A két fiatal először haragszik egymásra, majd minél több időt töltenek együtt, annál kevésbé érzik egyedül magukat. Fokozatosan elmélyülő szerelmük egész világukat megváltoztatja.


Fülszöveg:

Az emberiség hazatér.
Hetekkel a Földön való landolás után a százaknak sikerült valamiféle rendszert és rendet alkotniuk a kaotikus, elvadult körülmények között. Azonban amikor váratlanul újabb űrhajók landolnak a bolygón, a törékeny rend és egyensúly azonnal felborul.
Itt az ideje, hogy a százak összefogjanak, és harcoljanak a Földön talált szabadságért, különben mindent és mindenkit elveszíthetnek, aki kedves a szívüknek.



Fülszöveg:

Az Asylum-sorozat lélegzetelállító harmadik része három tini életét követi, akik kirándulni indulnak Amerika egyik legkísértetiesebb városába, és az utazás során a múlt veszélyes titkait fedik fel.
Pedig néha jobb, ha a múlt el van temetve.



Fülszöveg:

"Egy elragadó szélhámos, és egy elkötelezett FBI-ügynök, akik az őrületbe kergetik egymást… újra!
Az FBI csupán egy dolgot kért, amikor titokban összepárosították a titkos ügynök Kate O’Hare-t Nicolas Foxszal – kapják el a világ legveszélyesebb és legérinthetetlenebb bűnözőit. Most a sor egy globális drogcsempész-birodalom brutális vezetőjén van a sor. Hogy hogyan néz ki, hol van vagy hogyan lehet megtalálni, azt még az FBI sem tudja, de Nick Foxnak van pár trükk a zsebében, így hát megindul az újabb nyomozás, amely Nashville utcáiról elvezeti őket Lisszabon sikátoraiba, Isztambul tetejére és még a Temze közepére is."



FRISS!
Kis kutatás árán más könyveket is találhatunk a Maxim weboldalán, igaz, borító egyelőre nem mindhez van, amikhez van, azokat hozom.

De van még új Szaszkó Gabriella, Jennifer E. Smith, Jamie McGuire, Debora Geary, Alan Bradley és Abbi Glines kötet is. A listáért KATT


Fülszöveg:

Echo életében egy szempillantás alatt minden megváltozott, amikor megtudta a döbbenetes igazságot: ő a Tűzmadár, a fény teremtménye, akinek küldetése a béke elhozatala. Azonban a távolban valami nagy, szörnyű és sötét erő ébredését érzi. Kozmikus erők fenyegetik a világot a széteséssel.
Echo Tűzmadárként sokkal nagyobb veszélyekkel néz szembe, mint amilyenekkel eddig valaha találkozott. És tudja, hogy ha a Sárkányherceg bukását akarja, harcolnia kell.
Vajon Echo tudja majd kezelni az erejét, vagy az túl erősnek bizonyul, és felégeti a lány világának maradékát is? Üdvözlünk az árny órájában.


Fülszöveg:

Henry Page még sohasem volt szerelmes. Reménytelen romantikusnak képzeli magát, de az általa vágyott szerelem, amely olyan, mint a lassított felvétel, szapora szívverést okoz, és sem enni, sem aludni nem hagy, eddig nem bukkant fel az életében, legalábbis még nem. Henry inkább a tanulásra koncentrál, hogy bekerüljön egy közepesen jó egyetemre, és minden vágya, hogy végre ő legyen az iskolai újság szerkesztője. Aztán a végzős évében, a harmadik kedden Grace Town besétál egy délutáni órájára, és a fiú azonnal tudja, hogy minden meg fog változni. Miután Grace-t és Henryt együtt felkérik az iskolai újság szerkesztésére, a fiú hamarosan azon kapja magát, hogy beleszeret a lányba. Nyilvánvaló, hogy Grace valamiképpen sérült, de úgy tűnik, Henry ettől csak szebbnek látja őt, és semmi mást nem akar, mint segíteni neki újra összerakni a széttörött darabokat. Ez mégsem egy átlagos szerelmes történet.



Fülszöveg:

„Tízmillió követő, és én még most is egyedül eszem az ebédem.” Lele új miami iskolájában a piszkálódások fő célpontja. Mindez azonban este véget is ér, amikor a lány digitális hírneve veszi át a főszerepet, ő pedig átalakul egy igazi pomponlánnyá, komolyan őrült személyiséggel és önkritikus humorral. Most pedig egy csomó kihívás vár rá – a folytonos dráma, a könyörtelen klikkek, a váratlan celebség a neten –, miközben próbál jó jegyeket szerezni és büszkévé tenni a szüleit.

Nincsenek megjegyzések