Megvan az évad utolsó Trónok harca részének címe és hossza

Nagyon gyorsan elrepült az idő a Trónok harca első és utolsó része között az évadban. Egyrészt mert alapból kevesebb rész volt, mint amennyit megszoktunk, másrészt mert megint igazán izgalmas epizódokkal leptek meg minket a készítők. Ráadásul az évad nem volt botránymentes, a rengeteg kiszivárgott résszel, mémekkel és teóriákkal gyakorlatilag elszállt ez a néhány hét. Most már ott tartunk, hogy az utolsó részre készülünk, aminek most már végre tudjuk a címét és a hosszát is. 

A mostani rész címe The Dragon and the Wolf, azaz A sárkány és a farkas lesz. Ez persze rögtön millió kérdést felvet. Nyilván nem a találkozóra utal, amit láthattunk a beharangozóban, hiszen akkor hol marad például a Lannisterek oroszlánja. Na de akkor mégis mire? Danyre és Jonra, akiknek a románca esetleg beteljesedik? Vagy kiderül végre Jon származása, és a cím arra utal, hogy ő egyben sárkány és farkas? Ezt egyelőre nem tudjuk, de mindenképp érdekes, hogy a nagy találkozóra kihegyezett előzetes után olyan címet kapunk, ami valami teljesen másra fókuszál.

Ami pedig a hosszát illeti, tessék kapaszkodni: 79 perc 43 másodperc tömör gyönyörre készülhetünk, azaz szinte már egy filmre! Ez lesz a Trónok harca történetének leghosszabb epizódja, éppen a legutóbbi, Beyond the Wall részt utasítja ezzel maga mögé. 
Megvan az évad utolsó Trónok harca részének címe és hossza Megvan az évad utolsó Trónok harca részének címe és hossza Reviewed by Deszy on 8/23/2017 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.