Breaking News

Megvan az évad utolsó Trónok harca részének címe és hossza

Nagyon gyorsan elrepült az idő a Trónok harca első és utolsó része között az évadban. Egyrészt mert alapból kevesebb rész volt, mint amennyit megszoktunk, másrészt mert megint igazán izgalmas epizódokkal leptek meg minket a készítők. Ráadásul az évad nem volt botránymentes, a rengeteg kiszivárgott résszel, mémekkel és teóriákkal gyakorlatilag elszállt ez a néhány hét. 



Most már ott tartunk, hogy az utolsó részre készülünk, aminek most már végre tudjuk a címét és a hosszát is. 

A mostani rész címe The Dragon and the Wolf, azaz A sárkány és a farkas lesz. Ez persze rögtön millió kérdést felvet. Nyilván nem a találkozóra utal, amit láthattunk a beharangozóban, hiszen akkor hol marad például a Lannisterek oroszlánja. Na de akkor mégis mire? Danyre és Jonra, akiknek a románca esetleg beteljesedik? Vagy kiderül végre Jon származása, és a cím arra utal, hogy ő egyben sárkány és farkas? Ezt egyelőre nem tudjuk, de mindenképp érdekes, hogy a nagy találkozóra kihegyezett előzetes után olyan címet kapunk, ami valami teljesen másra fókuszál.

Ami pedig a hosszát illeti, tessék kapaszkodni: 79 perc 43 másodperc tömör gyönyörre készülhetünk, azaz szinte már egy filmre! Ez lesz a Trónok harca történetének leghosszabb epizódja, éppen a legutóbbi, Beyond the Wall részt utasítja ezzel maga mögé. 

Nincsenek megjegyzések