Breaking News

Sarah J. Maas kiegészítő novellát írt az ACOTAR sorozathoz!

Sarah J. Maas Instagramon jelentette be a szuper hírt: az Üvegtrónhoz hasonlóan a Tüskék és rózsák udvara is megkapja a maga kiegészítő novelláját!

Egyelőre nem sokat tudunk, a cím is titkos, de azért valamennyit mégis elárult az írónő. 

A novella a Tüskék és rózsák udvara harmadik kötete után játszódik, és ez alkotja majd a hidat az eredeti trilógia és a készülő spin-off sorozat között. A teljes régi banda visszatér majd benne, a nézőpontkarakterek pedig Feyre és Rhys lesznek. 

Üvegtrón rajongóknak talán rossz hír, hogy így kicsit tovább kell várni az utolsó kötetre, ugyanis az írónő megcserélte a két megjelenési időpontot: az ACOTAR novella érkezik majd jövő év május 1-jén, az Üvegtrón kötet pedig őszre csúszik. A változtatás egyik fő oka, hogy Sarah J. Maas édesapja július elején súlyos szívinfarktust kapott, most már jól van - ezúton is jó egészséget kívánok neki! -, de végre otthon van és elkezdte a lábadozást. Ez persze visszavetette Sarah-t a munkában és vissza is fogja, mert most legalább néhány hetet a családjával tölt majd. 

Ahogy címünk, természetesen borítónk sincs, de a Sarah könyveinél megszokott módon addig is kaptunk egy ideiglenes helyettesítőt:


Nincsenek megjegyzések