Breaking News

5 hétig dolgozott egy tanár, hogy roxforti hangulatot varázsoljon a tanterembe

A Huffington Post hozta le a szuper hírt, amit egyszerűen muszáj megosztanom, mert több ilyen tanár kellene a világba. 

Történt ugyanis, hogy egy oregoni tanár, bizonyos Kyle Hubler új tantermet kapott a hillsboroi Evergreen Middle Schoolban, és úgy döntött, a nyarát arra áldozza, hogy az új termet valóban olyanná varázsolja - szó szerint -, ahol a diákok szívesen tanulnak. Ehhez pedig a saját és diákjai egyik kedvenc témáját választotta: a Harry Pottert. 

A tanár pénzt és időt nem sajnálva dolgozott a termen, ami abszolút meglepetés volt a diákoknak. Mindent saját pénzből fizetett, és 5 hétig dolgozott a termen. Saját gyűjteménye mellett igyekezett minél több HP-s holmit beszerezni: legtöbbjüket használtan, mindenféle fórumon vásárolta, és saját kreativitását is bevetette. 

Ahogy elmondta: "Imádom a Harry Pottert, mert nagy hatással volt rám gyerekként. Gyereknek lenni kemény dió tud lenni - voltak idők, amikor furcsának éreztem magam, és egyik baráti körben sem éreztem jól magam. Az, hogy ezeket a könyveket olvastam, segített kicsit kiszabadulni ebből és úgy érezni, hogy tartozom valahová."

A diákok imádták a meglepetést, amit a tanév első napján láthattak először. Kyle Hubler beszámolója szerint mindenki izgatottan fogadta, és a diákok hosszan igyekeztek felderíteni az egész termet, beleértve minden apróságot. 

Íme néhány fotó a teremről:















Videó:



Nincsenek megjegyzések