Breaking News

A Könyvmolyképző kiadóvezetője új könyvről rántotta le a leplet

A Könyvmolyképző Kiadó vezetője, Katona Ildikó Molyon, egy értékelésben rántotta le a leplet egy újabb könyvről, amit idén megjelentetnek. Ráadásul nem is akármilyenről, ugyanis szerinte ez lesz a kiadó "legfontosabb és legmeghatározóbb" könyve az idén. Kathleen Glasgow Girl in Pieces című YA regényéről van szó, Katona Ildikó a következőket írta róla: 

Az idei legfontosabb és legmeghatározóbb könyvünk lesz. 
Lenyűgöző, bámulatosan megírt és „kicseszettül angyali”.
Nem könnyű olvasmány, nem könnyű érzés, 
de élmény és gazdagít. 
Képtelen vagyok szabadulni tőle.
Nem szoktam itt így ajánlgatni, de semmiképp se hagyd ki!

A könyvet a fülszöveg szerint a Tizenhárom okom volt... és a Veled minden hely ragyogó rajongói imádni fogják.

Charlotte Davis darabokban van. Tizenhét évesen már többet veszített, mint a legtöbb ember egész életében. De azt is megtanulta, hogyan felejtsen. A széttört üveg elmossa a fájdalmat, míg nem marad más, csak a nyugalom. Nem kell az apádra és a folyóra gondolnod. A legjobb barátodra, aki örökre elment. Vagy az anyádra, akinek már semmije sem maradt, amit neked adhat. 
Minden egyes új seb egy picivel tovább keményíti Charlie szívét, de az még így is rettentően fáj. Eléggé, hogy többé semmi sem érdekelje, ami néha pont azelőtt történik, hogy megtalálod a visszavezető utat a szakadék széléről. 
Egy tinédzser lány mélyen megindító története arról, milyen majdnem elveszíteni magad és megtalálni az utat, hogy képes legyen élni a saját bőrében.

1 megjegyzés: