Breaking News

Cover Reveal - Róbert Katalin: Szelídíts meg!

Hamarosan érkezik a Könyvmolyképző Kiadónál Róbert Katalin legújabb regénye, a Szelídíts meg! A szerző úgy tűnik, gyűjti a pöttyöket, hiszen a Szivárvány és az Arany pötty után a Vörös pöttyöt is begyűjti A kis herceg ihlette történetével.

Nekem pedig most van szerencsém leleplezni a borítót!

Fülszöveg:


Róka ​kilencedikes lány, és nem akar mást, mint rajzolni, pusztítani az ellenséget a kedvenc számítógépes játékában, és nem törődni azzal, hogy frissen elvált szülei még mindig felette csatároznak.

Az új osztálytársai az idegeire mennek, ráadásul a tanárok Kisherceget, ezt a bosszantóan tökéletes tizenegyedikest is a nyakába varrják, hogy korrepetálja matekból.

Róka mindent megtesz, hogy elijessze a fiút, de az nem hagyja magát, és lassan egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

Csakhogy tavaly történt valami, amiről eddig nem beszélt senkinek…
Kisherceg kitűnő tanuló, próbál megfelelni a szüleinek, és a barátnőjének, Rozannának, és eddig minden akadályt tökéletesen vett, ám most úgy érzi, elakadt az élete. Nem elég, hogy fogalma sincs, mihez kezdjen az érettségi után, még korrepetálnia is kell a bukásra álló Rókát.

A lány ellenséges, arcpirítóan szabad szájú, és mindent elkövet, hogy a fiú kudarcot valljon…

Mire elég heti egy különös óra? Közelebb kerülhet egymáshoz két ennyire más ember?

>>> Rendeld innen! <<<

>>> Tedd a kívánságlistádra! <<<

A szerzőről:
Róbert Katalin 1986-ban született Budapesten. Iskolás kora óta ír, prózáival többször is részt vett pályázatokon, egyre meggyőzőbb eredménnyel. 2013-ban nyertesként került ki az Aranymosás irodalmi pályázatról2014 nyarán megjelent a Nalávia titka című meseregénye, 2014 őszén a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában pedig a Szívből, színből, igazán, majd 2015-ben a Kezdjetek el élni! című regényei. Jelenleg irodalmi szerkesztőként dolgozik.

Írói blog: http://robertkatalin.blog.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/robert.katalin.iro
Instagram: https://www.instagram.com/robert.katalin/

Nincsenek megjegyzések