Breaking News

Cuki karácsonyi történet érkezik a Menő Könyvek közé

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én a magam részéről kifejezetten szeretem a cuki, romantikus, akár cukormázasan rózsaszín karácsonyi történeteket. Valahogy ezekről mindig az jut eszembe, hogy bekuckózok a takaró alá egy jó nagy adag karácsonyízű kávéval, és csak úgy élvezem, hogy tél van és minden jó. (Ami persze nem feltétlenül van így, de attól még az érzést várhatom.)

Érdekes módon a cuki karácsonyi történetek témában sokkal inkább a filmekben találtam olyanokat, amik bejöttek, mint a könyvekben, de mindig keresem az újabb jelöltetek.

A Menő Könyvek október végén megjelenő Csók New Yorkban is indulhat a jelöltek listájára. Fülszöveg:

Senki nem szeretne karácsony este egy reptéren ragadni egy viharban. Charlotte és Anthony számára ez maga a katasztrófa. 
Charlotte hazafelé tart Angliába, miután egy szörnyű szakításnak köszönhetően élete legrosszabb félévén van túl. Anthonyt épp most dobta ki a barátnője, amikor a fiú meglepetésből kiment elé a reptérre. 
Hirtelen ötlettől vezérelve a két fiatal egy önsegítő könyv utasításait követve nekivág a városnak. 
Tedd túl magad az exeden 10 egyszerű lépésben! 
Ez a romantikus kaland mindenkit magával ragad, aki képes átérezni az Empire State Building tetején kavargó hópelyhek varázsát, és aki már valaha is elgondolkodott azon, hogy az igaz szerelem nem ott várja-e a check in pult túloldalán.
1 karácsony 
2 megtört szív 
10 egyszerű lépés 
24 óra

Nincsenek megjegyzések