Breaking News

Jön John Green tesójának első regénye!

John Green a testvérével, Hankkel közösen indította útjára a sikeres Youtube csatornát, a VlogBrothers sorozatot. Azóta is gyakran találkozni vele különböző oktatási csatornákon, például a SciShow és a Crash Course projekteknél. Ám míg John elindul a sikeres szerzők útján, Hank egészen mostanáig megmaradt a Youtube híresség kategóriában. 



Most azonban ő is megírta első regényét!

Az An Absolutely Remarkable Thing 2018 őszén jelenhet meg. A regény ugyan kitalált, de nagyban befolyásolta az, hogy Hank maga hogyan kezelte internetes hírességét. 

A The New York Times leírása szerint a regény főhőse egy April May nevű művész tanuló New Yorkból, aki egy nemzetközi rejtély középpontjában találja magát. Egy nap April videót készít ugyanis egy óriási robotszoborral Manhattanben, ami aztán vírusvideó lesz. Egy csapásra híressé válik, amikor a videót a hírcsatornák is bemutatják - több tucat városban kezdenek el feltűnni ugyanis hasonló, rejtélyes szobrok, és az emberek szerte a világon próbálják megérteni, vajon honnan jöttek és mit jelenthetnek. 

Ez első körben elég rejtélyesnek hangzik, de a magam részéről kíváncsian várom. John Green sikere mellett Hanknek nem lesz könnyű dolga, de a leírás alapján úgy tűnik, nem is feltétlenül ugyanazon a vonalon indult el, mint testvére. Meg persze láttunk már olyan családot, ahol öröklődik a tehetség, reménykedjünk, hogy legalább olyan jó író lesz Hank is, mint John. 

Nincsenek megjegyzések