Breaking News

Mi lesz Dany hajával? - Emilia Clarke most először hajat változtatott a Trónok harca kedvéért

A Trónok harca valószínűleg legkülönlegesebb hajkölteménye Daenerysé, és pont a különlegessége miatt a legtöbbet másolni próbált is - cosplayerek és hajcsodákkal foglalkozó fodrászok, bloggerek és vloggerek adtak éveken keresztül tippeket az átlagembernek, hogyan utánozhatja Dany fonatait. 

Persze mindez paróka volt, hiszen karakterével szemben Emilia Clarke haja barna, ráadásul jóval rövidebb is, mint Daenerysé. De hála a Trónok harca szuper fodrászainak, ezzel eddig nem volt probléma. 



Most azonban, az utolsó évad forgatásának hajnalán Emilia Clarke meglepő Instagram fotót tett közzé. Ezen az látszik, hogy a haját bizony szőkére festették! A mellé írt kommentből pedig az is kiderül, hogy ennek bizony köze van a Trónok harcához. "Sárkányok anyja, Emilia. Emilia, Sárkányok anyja." - hangzott a bemutatás. Majd az is kiderült, hogy a hajfestésért a híres khaleesi paróka készítői a felelősek, most pedig végül a varázslat valósággá változott. 

Azaz Emilia Clarke most először szőkére festette a haját. Vajon mi lehet az oka erre? 

Nos, magyarázat számtalan lehet, és persze be is indultak a teóriagyártók. Egyesek szerint gyászában vágja le a haját a királynő a következő évadban, a könyvek rajongói pedig arra mutattak rá, hogy Daenerys hajának tulajdonképpen már most sem kellene ilyen hosszúnak lennie - hiszen őt magát nem, de a haját nagyon is megviseli a tűz. 

A vészcsengőt viszont mégis egy korábbi tradíció indítja be: még az első évadban kiderült, hogy a dothrakiknál vesztes csata után vágják le a hajukat a khalok. Vajon ez lehet az oka Danynek arra, hogy rövidebb hajra váltson? Ezt pedig inkább nem próbálták parókával megoldani, hanem Emilia bevállalta, hogy a valódi haja legyen része a drámai jelenetnek? Nem lenne meglepő, hiszen a színésznő már korábban kifejtette, hajlandó bevállalni dolgokat - például teljes meztelenséget -, ha a jelenet indokolja.


Nincsenek megjegyzések