Breaking News

Többféle Trónok harca lezárást leforgatnak majd, maguk a színészek sem tudják majd, mi lesz a vége

A Trónok harca sorozat vége az egyik legjobban őrzött titok, alig néhányan tudnak csak róla, mi történik majd. Ahogy viszont közeledtünk a tévésorozat végéhez, egyre nagyobb érdeklődés övezte, így a titkokat egyre nehezebb lett titokban tartani - gondoljunk csak a forgatások környékén ólálkodó lesifotósokra és turistákra. 

Maga Kit Harington is lenyilatkozta, hogy több olyan jelenetet is felvettek vele már a hetedik évadhoz is, amikről tudta, valójában kamuk - ilyen bizony nem lesz a sorozatban, csupán csel volt, hogy nehezebb legyen belőni, mi történik majd. 

Ám ez még csak a hetedik évad volt, a lezárás nyilván ennél is titkosabb. Ahogy mondani szokás, ketten úgy tudnak megtartani egy titkot, ha egyikük halott, és úgy tűnik, az HBO ha ennyire szigorúan nem is veszi a dolgot, azért nem aprózza el a titoktartást. 

Az Entertainment Weekly cikke szerint Casey Bloys elárulta, az utolsó szezonhoz többféle lezárást is leforgatnak majd, így még a szereplők sem fogják tudni, mi a tényleges vége a történetnek. 

Az HBO egyelőre nem erősítette meg, de nem is tagadta a hírt.

Nincsenek megjegyzések