Breaking News

Halloween alkalmából befutottak az első képek és az első videó a Love, Simonból!

Nem is telt el sok idő, mióta megtudtuk, hogy a Simon és a Homo sapiens-lobbi film címe angolul Love, Simon lesz. Aztán a coming out napra megérkezett az első poszter, és most újfent ünnephez igazítva itt vannak az első jelenetfotók és az első klip is - Halloween témában!

Aki esetleg lemaradt volna: a történet egy fiatal gimis srácról szól, aki próbál túlélni azzal a titokkal, hogy ő bizony meleg.

Ahogy a fülszöveg mondja:

Sokak ​szerint a tragédia ott kezdődik, amikor nem jelentkezel ki rendesen a leveleződből, és a féltve őrzött titkaid rossz kezekbe kerülnek. A tizenhat éves Simon Spierrel pontosan ez történt. Martin Addison pedig nem rest megzsarolni a fiút, hogy legyen a randiszervező csicskája, ellenkező esetben közszemlére bocsájtja a mailt a sulis Tumblren, ami köztudottan a Creekwood gimi pletykaközpontja. És akkor apu, anyu, a barátok, a tanárok és legfőképpen Blue is megtudja, hogy Simon MELEG.
Hogy kicsoda bluegreen118? Ezt még maga Simon sem tudja, bár több hete leveleznek haverokról, zenéről, oreozabálásról, vágyakról és félelmekről, no meg arról, hogy milyen ciki is ez a coming out-ügy. Blue valódi kiléte azonban teljes rejtély…
Simonnak fel kell vállalnia az érzéseit, még akkor is, ha az egész suli ezzel szekálja majd, vagy ha otthon kitagadják, hiszen Blue létezik, egy srác, aki csak rá vár, akiért érdemes…

A képeken láthatjuk a Minden, minden főszereplőjét, aki a mi Simonunk lesz: Nick Robinson. Feltűnik Katherine Langford (13 okom volt), valamint Josh Duhamel és Jennifer Garner is!








A videóban a főszereplők beöltöztek, és azt tárgyalják meg, ki mit választott és mennyire felismerhető a megvalósítás.



Nincsenek megjegyzések