Breaking News

Jól teljesít a Csodácska a pénztárakban

Az amerikai kasszáknál jól teljesít a Csodácska adaptációja, és a várakozásokat is túlszárnyalóan sok embert érdekelt az első hétvégéjén: rögtön második lett az összesített listán, ami azért nagy teljesítmény, mert a film, ami beelőzte, a szintén első hétvégés Justice League, a harmadik helyen pedig a másik képregénygyártó Thorja áll. 



A film a CinemaScore-on A+ értékelést kapott, és összesen 27 milliót hozott eddig Amerikában. Ez minden bizonnyal tovább nő majd, és a nemzetközi bevételek is befolynak majd. Ha abból indulunk ki, hogy a film valószínűleg alacsony költségvetésű film, semmilyen speciális effektre nem volt szükség, nagy eséllyel bőven kifizetődő lesz - igaz, ez csak tipp, mert nem tudjuk pontosan, hogy mekkora volt a büdzsé.

Külön érdekesség, hogy a Csodácska leginkább egy területen teljesít kiemelkedően: az egy vásárlás alkalmával kosárba tett jegyek számában. Ez azt jelenti, hogy olyan film, amire a családok előszeretettel mennek el együtt. És jól is teszik - igazán tanulságos történet, minden korosztály számára. Tökéletes családi film lehet - igaz, még nem láttam, csak a könyv alapján írom ezt.

Nincsenek megjegyzések