Breaking News

Itt az első jelenetfotó is a leendő Rubin Pöttyösből készülő filmből

Alig írtam meg délelőtt a jó hírt, hogy már tudjuk a The Matchmaker's Playbook premieridőpontját, a PassionFlix már meg is osztott egy fotót a filmből.



A könyv fülszövege:

Az első számú Szárnysegéd szabály: ne ess bele egy kliensbe se. 
Miután egy baleset véget vetett a karrierjének, a korábbi NFL-es Ian Hunter visszatér a kampuszra - és kész, hogy újra elinduljon a játék. Mint az egyik zseni a Szárnysegéd vállalkozás mögött, ami egy sikeres és titkos, szájhagyomány útján terjedő randiszolgáltatás, a nőkkel kapcsolatos képességeit latba veti a reménytelen szerelmesek kedvéért. De amikor Blake Olson fordul a Wingmenhez, Ian megkapja a valaha volt legreménytelenebb kliensét.
A nyúlott melegítőjétől kezdve a cipők terén fennálló szerencsétlen választásaiig, Blake-nek csodára van szüksége, hogy meghódítsa a srácot, aki tetszik neki. De legalább most maga mellett tudhat egy profi kerítőt, aki segít neki megküzdeni a lehetetlen esélyekkel. Ian tudja, hogy a tanácsai és egy átalakítás sikeressé tehetik Blake-et a feladatban. Csakhogy miközben Blake kész katasztrófából igazi bombanővé válik, Ian rájön, veszélyesen közel áll ahhoz, hogy megszegje a legfontosabb szabályt...

Nincsenek megjegyzések