Breaking News

Itt a fülszöveg és az illusztráció az első Ghosts of The Shadow Market Árnyvadász novellához!

Nem is olyan régen osztottam meg a hírt, hogy Cassandra Clare a következő Árnyvadász novellákat a saját cégén keresztül publikálja. Nem kizárt, hogy ez rögtön reklámhadjárat is volt, ugyanis alig telt el néhány nap azóta, és már fel is került a kötet Amazonra. 

Ennek köszönhetően pedig megvan az első fülszövegünk is, erről szól majd tehát a Son of the Dawn, azaz a Hajnalfia:

A Lightwoodok, akik a New York-it Intézet vezetői, épp arra várnak, hogy új tag csatlakozzon a családjukhoz: apjuk barátjának árva fia, Jace Wayland. Alec és Isabelle egyáltalán nem biztosak benne, hogy új testvérre vágynak, és a szüleik sem segítenek a félelmeiken, mivel túlságosan lekötik őket a sötét hírekkel, amelyekkel Raphael Santiago, a New York-i vámpírklán vezetőhelyettese szolgált az Árnypiacról.

Ebben persze túl nagy meglepetés nincs, már kaptunk néhány részletet a novellából - a kis Izzyvel, Jace-szel és Aleckel. (Például ITT.)

És nagyon úgy tűnik, hogy az Amazonon látható borító nem a végleges, ugyanis kaptunk egy illusztrációt is, ami az írónő kommentje szerint egy részlet a borítóból, és amin a 11 éves Alecet láthatjuk, aki épp egy bizony Néma Testvért - khm, khm, Zakariás - figyel. 


Nincsenek megjegyzések