Breaking News

Megérkezett az új Armentrout kötet magyar borítója!

Az, hogy érkezik magyarul egy újabb Jennifer L. Armentrout sorozat, már nem meglepetés, hiszen a kiadó már tavaly elárulta. Az év végi hajtásba már nem fért bele a kötet, de most már itt a The Return - Visszatérés sora. 

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy megérkezett a magyar borító!

A kiadó most is átvette a kinti borítót, és ezt igazította a saját arculatnak megfelelően. 



Pontos megjelenési dátumunk még nincs, de nagy eséllyel tavaszra várható a könyv, ha már most foglalkoznak vele. 

A fülszöveg:

„Az első oldaltól az utolsóig feszes és akciódús történetmesélés és vággyal terhes feszültség.” – Publishers’ Weekly
A VÉN MOIRÁK HALÁLRA RÖHÖGIK MAGUKAT…
Egy éve már, hogy Széth alkut kötött az istenekkel, és nekik adta az életét. Eddig minden tőlük kapott munka erőszakos volt és véres – amivel neki nem is volt semmi gondja. Apollón azonban most valami egészen más feladattal bízza meg. Testőrt kell játszania, és a szabály: mindent a szemnek, semmit a kéznek. Csakhogy olyasvalaki számára, akinek egész életében gondjai voltak a szabályokkal, ezt nem is olyan könnyű betartani.
Josie el sem tudja képzelni, mit akarhat tőle ez az őrült, de nagyon szexi pasi. De nem sok jót ígér, hogy az otthonától távoli, épp csak elkezdett új életét Széth megérkezése a feje tetejére állítja, és egyenesen beledobja őt egy olümposzi méretű turmixgépbe. Josie-nak vagy teljesen elment az esze, vagy tényleg egy egyenesen a görög mitológiából megelevenedett szörnyeteg tör az életére.
Persze könnyen lehet, hogy mindennél nagyobb veszélyeket rejt majd az aranysárga szemű, titokzatos Széthtel való izzóan szenvedélyes kapcsolata.
MERT A TÖRTÉNELEM, ÚGY TŰNIK, MEGINT MEGISMÉTLI ÖNMAGÁT…

Nincsenek megjegyzések