Breaking News

Megmutatták a Mara Dyer spin-off sorozat 2. részének borítóját

Korábban már többször írtam róla, hogy Michelle Hodkin elszánta magát, hogy folytatást ír a Mara Dyer trilógiához, méghozzá Noah-ról!

A The Shaw Confessions első része tavaly meg is jelent, most pedig már a második kötetre készülhetünk: a The Reckoning pf Noah Shaw borítóját tegnap leplezték le.

Az új borító stílusban nagyon hasonló az első részéhez, és továbbra is Noah és Mara párosa látható rajta, ám ezúttal nem egymásnak háttal állnak, hanem összekapaszkodva. Kiderült az is, hogy az írónő a teljes nyomtatott első kiadást dedikálni fogja, úgyhogy érdemes kapkodni az előrendeléssel, ha valaki szeretné beszerezni angolul.

A megjelenés idén november 13-ra várható.

Megérkezett a fülszöveg is egyébként, utólagos engedelmetekkel ezt a spoilerek miatt nem fordítom, de akik olvasták az elsőt angolul, azoknak itt van angolul:

Noah Shaw confesses all in this second novel of a chilling new companion series to Michelle Hodkin’s New York Timesbestselling Mara Dyer trilogy!
Noah Shaw doesn’t think he needs his father’s inheritance.
He does.
Noah believes there’s something off about the suicides in his visions.
There is.
Noah is convinced that he still knows the real Mara Dyer.
He does not. 
Everyone thought the nightmare had ended with Mara Dyer’s memoirs, but it was only the beginning. As old skeletons are laid bare, alliances will be tested, hearts will be broken, and no one will be left unscarred.

Nincsenek megjegyzések