Breaking News

Magyarul is érkezik az Odaátnak inspirációt jelentő A végzet órája film!

Korábban már írtam a The House with a Clock in its Walls című filmről, ami könyv alapján készült, és amiről az Odaát készítője úgy nyilatkozott, nagy szerepe volt abban, hogy a sorozat létrejöhetett.





Ha esetleg valaki lemaradt:

A sztori egy rejtélyes házba invitálja a nézőket, ahol furcsa tikk-takk hang borzolja a kedélyeket, a lakók pedig maguk sem kevésbé furcsák.

A film forgatókönyvét az az Eric Kripke írta, aki az Odaát sorozat felelőse. Ahogy tweetjében írta: "Amikor tíz éves voltam, beleszerettem ebbe a könyvbe. Életem egyetlen rajongói levele, amit írtam, a szerzőjének szólt. Ez az egyik fő inspirációm az Odaáthoz. És most filmet készíthettünk belőle. Az álmok valóra válnak. Ha szereted az Odaátot, nézd meg, hol kezdődött."

Most végre kiderült, hogy a film érkezik magyarul is, A végzet órája címen, és már a szinkronos előzetes is befutott.

A film hivatalos magyar szinopszisa:

A 10 éves Lewis Barnavelt (Owen Vacarro), mikor a nagybátyjához, Jonathanhez (Jack Black) költözik nem is sejti, hogy egy mágiával, varázslókkal, boszorkányokkal teli izgalmas világba csöppen. Új otthona, az ódon kastély megannyi titkot rejt, köztük a ház falában egy folyton ketyegő különös órát. Amikor Lewis Hallowenkor véletlenül feltámasztja a holtakat, megkezdődik a versenyfutás az idővel. A bátor fiúnak varázsló bácsikájával, és a szomszédban lakó belevaló boszorkánnyal, Florence-szel (Cate Blanchett) karöltve meg kell találnia az órát, hogy a fekete mágiát űző, holtjából feltámadt gonosz varázslónő, Selena (Renée Elise Goldsberry) kegyetlen tervét megsemmisítsék, és megmentsék a világot a teljes pusztulástól.

A tervezett magyar bemutató időpontja november 1.


Nincsenek megjegyzések