Breaking News

Tíz éves a Twilight film - új, gyönyörű kiadásban érkezik a teljes sorozat

Szinte hihetetlen, de már 10 év telt el azóta, hogy a Twilight berobbant a filmvilágba, és természetesen nem marad el az ünneplés sem. 

Az évforduló megünneplésére ugyanis a Summit újra piacra dobja a Twilight sorozatot, 4K Ultra HD Combo Packban (és Blu-rayen és Digitalban is), és ezzel rögtön új, gyönyörű borítókat is kapnak. 

Az MTV News osztotta meg az új alkotásokat, amelyek a díjnyertes Justin Erickson munkái, és szerintem is nagyon jól sikerültek.

Mindegyik borító lágy, romantikus színeket használ: a Twilight zöld, hogy Edward és Bella ikonikus mezős jelenetére emlékeztessen, a New Moon a Volturi miatt vörös stb.

"Az első film a fáról és a ködről szól, meg a helyszínekről, úgyhogy sok kéket és zöldet használtam, szemben a New Moonnal, aminek a végén a jelenet tele van vörös köpenyekkel. És persze ott a Breaking Dawn második részének havas összecsapása is. Úgyhogy ezek a konkrét jelenetek nagyban befolyásolták a színpalettát." - mesélte Erickson. "

A borítókat pedig érdemes átböngészni, mert egészen biztosan a legrészletgazdagabb DVD borítók készültek el a filmekhez. Őszintén szólva nekem kifejezetten tetszenek, a rejtett arcokkal - bár mostanában egyre több helyen látni ezt, engem nem zavar, mert szerintem nagyon kreatívan lehet használni.

Az új változatok egyébként október 23-án kerülnek a piacra Amerikában.


Nincsenek megjegyzések