Breaking News

Új videót kaptunk a The Hate U Give - A gyűlölet, amit adtál filmhez!

A The Hate U Give filmről, aminek a főszerepében Amandla Stenberget láthatjuk, már elég sokszor írtam, és valószínűleg még csak most kezdenek beindulni az események.

A VMA-re például érkezett most viszont egy új videó, amiben egy sor új jelenetet is láthatunk.A videó:A film október 19-én kerül az amerikai mozikba, magyar bemutatóról sajnos egyelőre még nem tudok.

A könyv fülszövege:

A ​tizenhat éves, színes bőrű Starr kettős életet él: az egyik világa a gettó, ahol felnőtt, a másik pedig a menő, külvárosi elitgimi. A két élete közti egyensúly akkor bomlik meg, amikor Starr szemtanújává válik, ahogy legjobb barátját, a fegyvertelen Khalilt lelövi egy rendőr. Minden, amit Starr ezek után mond, felhasználható ellene: tönkreteheti a helyet, ahol él, önmagára és szeretett családjára is veszélyt jelent.
A történetet a Black Lives Matter-mozgalom inspirálta, amely az afroamerikaiakkal való egyenlő bánásmódért küzd. Ebben az izgalmas és erőteljes regényben megismerhetünk egy fiatal lányt, aki pontosan ezért harcol.
Angie Thomas Jacksonban, Mississippi államban született és nőtt fel; jelenleg is ott él. Korábban rappelt, legnagyobb sikereként tartja számon, hogy megjelent róla egy cikk (képpel együtt) a Right-On tinimagazinban. Kreatív írást tanult a Belhaven Egyetemen és egy nem hivatalos diplomával is rendelkezik hiphopból. Mai napig rappel, ha kedve tartja. A The Hate U Give az első regénye. A könyvből a Fox készít filmet George Tillman rendezésében, és Amandla Stenberg (Az éhezők viadala) főszereplésével.


A film előzetesét >>> ITT <<< nézheted meg. 

Nincsenek megjegyzések