Breaking News

Henry Cavill lesz a The Witcher - Vaják főszereplője!

Henry Cavill alakítja majd a főszereplő Geraltot a Netflix The Witcher sorozatában - robbant be a hír. 




Superman után tehát egy másik nagy geek rajongótábort maga mögött tudó karakter mőrébe bújhat a színész. A The Witcher egy lengyel szerepjátékos számítógépes játék, aminek alapja A Vaják (The Witchers) című fantasy regénysorozat. Utóbbit nálunk a PlayON kezdte el megjelentetni, az első rész fülszövegét és borítóját megtaláljátok odalent.

A The Witcher játék egy középkori fantasy világban játszódik, ahol a játékos Ríviai Geraltot irányíthatja, aki a kevés megmaradt witcher egyike. Ők természetfeletti erővel megáldott harcosok, akik főleg vándorként járják a világot, hogy különböző szörnyek legyőzésével pénzhez jussanak.

Az első évad 8 epizódból áll majd, ezt már tudjuk, premierdátumunk viszont egyelőre nincsen.


Az utolsó kívánság fülszövege:

Sapkowski ​magával ragadja a képzeleted!
Később azt beszélték, a férfi északról érkezett, a Kötélverők kapuján keresztül. Bár nem volt idős, a haja szinte teljesen fehér volt. Amikor levetette köpenyét, kiderült, hogy a vállán egy szíjon kard függ. Nem volt ebben semmi szokatlan, Vizimában szinte mindenki fegyverrel járt, de azért senki sem hordott pallost a hátán, mint valami íjat vagy tegezt. A fehér hajut a királyi felhívás vezette a városba; a Vizima lakosait gyötrő striga visszaváltozásáért járó háromezer oren jutalom. Ilyen idők jártak. Régen csak a farkasok üvöltöttek az erdőkben, mostanra mindenféle mocsadék elszaporodott – akárhová nézel: lidércek, strigák, ocsmány hódfajzatok, baziliszkuszok, ördegek, mifenék, vilák és vízbefúltak. Ide már nem elég az egyszerű varázslat vagy nyárkaró. Ide hozzáértő kell. És a messzi Ríviából érkezett idegen épp ilyen szakember. Ő Geralt, a vaják, a mágia és a kard mestere, egy mutáns, akit arra teremtettek, hogy megőrizze a világban az erkölcsi és természeti rendet.

Nincsenek megjegyzések