Breaking News! Megvan az Alaska nyomában tévésorozat két főszereplője

Ahogy korábban már megírtam, végül tévésorozat készül John Green Alaska nyomában című regényéből.És most maga a szerző leplezte le a hírt, hogy megtalálták a sorozat két főszereplőjét!

Miles szerepében Charlie Plummert láthatjuk majd, Kristine Froseth pedig Alaska bőrébe bújhat majd.A könyv tévés jogaira végül a Hulu csapott le néhány hónappal ezelőtt, és úgy tűnik, nem akarják sokáig húzni a dolgot. Jogosan, hiszen meg kell lovagolni, hogy John Green mostanában még tutira népszerű, és a Papírvárosok no és persze különösen a Csillagainkban a hiba sikere után sokan várják az újabb adaptációt tőle.

John Green szerint mindketten elképesztőek, és megtestesítik számára a karaktereket. És mindketten rajongói a könyvnek, ami tök jó.

A jelenlegi tervek szerint az Alaska nyomában 8 részes lesz és 2019-ben debütál.

Jó hét ez a Green testvérek rajongóinak, ugyanis pont a héten derült ki, hogy már megvan John Green fivére, Hank Green könyvének magyar borítója és fülszövege, hamarosan érkezik!
Breaking News! Megvan az Alaska nyomában tévésorozat két főszereplője Breaking News! Megvan az Alaska nyomában tévésorozat két főszereplője Reviewed by Deszy on 10/30/2018 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.