Breaking News

Stephenie Meyer dolgozik a Midnight Sunon és egy Jacob-Renesmee trilógián is!

Idén 10 éves a Twilight film (igen, brutális még leírni is), ennek örömére pedig természetesen mindenféle ünneplést szerveztek.

Jönnek az új, jubileumi DVD-k is, amikről már korábban írtam (gyönyörűek lettek), de eseményeket is szerveznek.



Az egyik ilyen egy Kérdezz-Felelek volt Stephenie Meyerrel, amit egy ismert youtuber vezetett, és utána a kulisszák mögött néhány kérdésre rögzítette is az írónő válaszát.

Ezekből két izgalmas dolog is kiderült:

Stephenie Meyer már kidolgozta Jacob és Renesmee történetét, megvan hozzá a vázlata - így azt mondaná, két-három könyv lenne a sztori. De persze még meg kell írnia, amiről semmi konkrétumot nem tud még mondani, egyelőre csak annyi biztos, hogy az ötlet megvan - de mindenkit megnyugtatott, hogy ha esetleg meghalna, a férje mindent tud. 

A másik izgalmas infó, hogy feltámadhat poraiból a Midnight Sun! A rajongók bizonyára emlékeznek, hogy Stephenie annak idején elkezdte megírni a Twilightot Edward szemszögéből (ezzel nem kis lázat indítva a YA szerzők körében, akik elég gyakran utánozták ebben, nem is beszélve E. L. Jamesről), viszont mivel az első 12 fejezet kiszivárgott, annyira csalódott volt, hogy végül félbehagyta - a kiszivárgott részt pedig feltöltötte a honlapjára, hogy mindenki elérhesse legálisan is. Ebből persze készült rajongói fordítás is, így azok, akik már olvasták, biztosan emlékeznek, hogy épp a legizgalmasabb rész, a mező előtt ért véget a kötet. 

Évek óta várjuk, hogy Stephenie esetleg befejezze a könyvet, ám eddig csalódnunk kellett. Most viszont elárulta, hogy dolgozik a köteten! Anyák napjára megírta az édesanyjának a mezős részt, mert annyira akarta - utána pedig nem akart vele szóba állni, amiért nem folytatta. Azt is elárulta, hogy eddig még hosszabb is, mint a Twilight.

Addig is mi, magyarok a fordított Twilight megjelenésére várhatunk, erről itt olvashattok részletesebben.

A videó, amiből kiderül:


Nincsenek megjegyzések