Breaking News

Új kép érkezett Vanessa Hudgens karácsonyi hercegnős filmjéből

Minden karácsonyi időszak kitermeli a maga cuki-romantikus karácsonyi filmjeit, a Hallmark például élen jár ebben a műfajban - más kérdés, hogy elég hullámzó a filmek minősége. 

Ugyanez igaz az olyan sztorikra, mint az Én és a hercegem, ahol valami csavar okán összejön a herceg egy teljesen átlagos lánnyal. Ezeknek a gyökere evidens, és ebben az évben a Harry-Meghan esküvő okán extra mennyiségben készülhetünk még ilyenekre.

A kettő ötvözése is megszületett már többször, a karácsonyi herceges sztorik is sokszor előkerültek, gondoljunk csak a tavalyi A Christmas Prince-re vagy a Sam Heughan (Outlander) és Katie McGrath főszereplésével készült Karácsony a kastélybanra, ami ráadásul magyarul is nézhető.

A Netflix most egy újabb ilyennel rukkol elő, ráadásul két ismert arccal, a főszerepben ugyanis a High School Musical Vanessa Hudgensát és a Nashville Sam Palladioját láthatjuk.

A filmről azért is merek bátran írni, mert a The Princess Switch (ez a cím ugyanis) nagyon lazán Mark Twain klasszikusán, a Koldus és királyfin alapul. Az eddig kapott rövid leírás szerint "a romantikus vígjáték egy hercegnőről és egy közrendűről szól, akik helyet cserélnek, miután felfedezik, hogy teljesen ugyanúgy néznek ki. De a dolgok elég bonyolulttá válnak, amikor mindketten beleszeretnek egy olyan férfiba, aki nem tudja, kik is ők valójában."

Korábban Vanessa Hudgens Instagramon már meg is osztott egy képet a filmből, most pedig az Entertainment Weekly hozott egy új fotót belőle:


Nincsenek megjegyzések