Breaking News

Nézd meg a Six of Crows - Hat varjú előzetesét és hallgasd meg a dalt, amit inspirált!


A blogturnéról
November elején a Könyvmolyképző újra visszavisz minket a grisák világába! Ezúttal Ketterdam sötét és koszos sikátorait járva csatlakozunk egy csapat bűnözőhöz, hogy aztán velük tartsunk egy (nagyrészt az önös érdekeik által vezérelt) veszélyes, ám rettentő izgalmas kalandba. Tarts te is Kaz Brekkerrel és bandájával, no meg a Blogturné Klubbal, hogy megnyerhesd a könyv 3 példányának egyikét!

Kapcsolódó bejegyzések:
Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: 568
Fordító: Felföldi Edit
ISBN: 9789634573951
Sorozat: Hat varjú 1.
Moly link
Goodreads link (4,46)
Megrendelési link
Ketterdam: nyüzsgő nemzetközi kereskedelmi csomópont, ahol jó pénzért minden
megkapható Ezt pedig senki nem tudja jobban, mint Kaz Brekker, a kivételes tehetségű bűnöző. Kaz veszélyes küldetésre kap megbízást, és cserébe olyan gazdagságot kínálnak neki, ami legvadabb álmait is felülmúlja. Egyedül viszont képtelen sikerre vinni a vállalkozást…

Egy bosszúszomjas elítélt.

Egy szerencsejáték-függő mesterlövész.

Egy különleges múltú szökevény.

Egy Kísértet néven ismert kém.

Egy varázserejét a nyomornegyedben kamatoztató szívtörő.

Egy tolvaj, aki a leglehetetlenebb helyzetekből is kiszabadul.

Hat veszélyes törvényenkívüli és egy lehetetlen vállalkozás. Kaz csapata az egyetlen, ami megmentheti a világot a pusztulástól – ha előbb ki nem nyírják egymást.


Könyvelőzetes


Az amerikai kiadáshoz ugyan nem készült hivatalos előzetes, az angolhoz viszont igen. Nem túlságosan látványos, viszont szerintem elég hangulatosra sikerült.Hat varjú inspirálta dal


Imádom, amikor egy rajongótábor tele van kreatív és tehetséges emberekkel. Leigh Bardugonak sincs oka a panaszra: még egy eredeti dal is íródott a Six of Crows-hoz, amit itt meg is hallgathattok.

Olvass bele a képre kattintva!


https://konyvmolykepzo.hu/reszlet/7823_hat_varju_beliv_vp-20181015_095538.pdf?ap_id=Deszy
Nyereményjáték


Elítélt, szerencsejáték-függő, szökevény, kém, szívtörő, tolvaj… Csupa rosszfiú, illetve rossz “lány”, akiket mégis a könyv végére a szívünkbe zárunk (vagy nem). Ezúttal olyan szereplőket keresünk, akik igazi antihősök: gonoszak, lelketlenek, nem egyszer gyilkosok…
Minden állomáson egy idézetet olvashattok egy negatív (fő)szereplőtől/ről, a feladat pedig egyszerű: ki ő és melyik könyvben szerepel?

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

“Rettegésük végigbizsereg rajtam. Csodálatos érzés.”


A turné menetrendje


10. 31. – Nem félünk a könyvektől
11. 02. – Kelly & Lupi olvas EXTRA állomás
11. 04. – Sorok Között Blog EXTRA állomás
11. 06. – Deszy könyvajánlója EXTRA állomás
11. 08. – Dreamworld EXTRA állomás
11. 10. – Kelly & Lupi olvas
11. 12. – Deszy könyvajánlója

Nincsenek megjegyzések