Breaking News

Végre jön magyarul az egyik kedvenc NA sorozatom, a Forbidden Men!

Nem gyakran írok arról, ha én ajánlottam egy kötetet hazai kiadásra, de most muszáj kirobbannia belőlem: MERT VÉGRE ÉRKEZIK MAGYARUL A FORBIDDEN MEN SOROZAT!

Alig vártam, hogy a hosszas küzdés után végre elmondhassam nektek ezt a hírt, és most Angelika gondoskodott róla, hogy megtehessem.




Azoknak, akik már régóta követik az oldalt, talán már nem lesz ismeretlen Linda Kage Forbidden Men sorozata. Írtam több értékelést is a sorozat köteteiről, és beválasztottam többször az év legjobb könyvei közé is a sorozatot, a csapatot vagy annak különböző köteteit. 

Amit elöljáróban tudni kell: bevallom, az első kötet fülszövege engem elsőre kicsit elriasztott, a második kötet viszont tanár-diák románc (ráadásul nem pasi a tanár, hanem nő, tehát a visszatérő sémával ellentétben itt fordított a felállás), ezért olvasnom kellett. De mivel nem olvasok úgy sorozatot, hogy ne az elsővel kezdjek, így belevágtam a Price of a Kissbe! És úristen, onnantól kezdve le se lehet kattintani a Forbidden Menről.

Az, hogy a sorozat tele van jó pasikkal, ilyen sorozatcímmel azt hiszem, evidencia. De emellett egy sor érdekes és erős női karaktert is kapunk. Érdekes és izgalmas történetszálakkal! Ráadásul ahogy részről részre egyre több párost ismerhetünk meg, úgy válik a csapat egyre bensőségesebbé, és az utolsó részekre már olyan, mintha az olvasó a családjához térne vissza. A sorozat minden kötete olvasható önálló könyvként is - viszont egyben, sorban az igazi! 

Linda Kage ötletei pedig elképesztően jók, ráadásul minden kötet megírásának módjába is igyekszik mindig valami különlegességet csempészni. Van, ahol idézeteket találunk a fejezetek elején, mert az illik a sztorihoz. Van, ahol furcsa prológussal nyit. És említettem már, hogy az egyik könyvben kapunk egy háziállat mókust??? És hogy az első részben a két főszereplő Harry Pottert olvas???

Egy szó mint száz, én ezt a sorozatot imádom, és alig várom, hogy immáron Rubin Pöttyösként velem együtt imádhassátok!

Linkelem az eddigi értékeléseimet az egyes részekről - sajnos nem mindről írtam, de ezt nyilván pótolni fogom. (Nagyjából annyi az oka az értékelések hiányának, hogy 1) nem álltam meg a részek között értékelgetni és 2) szurkoltam a magyar megjelenésért a Rubin Pöttyös sorozatban, így meg akartam várni, míg lecsapott rá a kiadó.)


Az első rész fülszövege magyarul: 

Nem érdekel, mint mond az unokatesóm. Nem vagyok a lehetetlen kapcsolatok királynője. Úgy értem, csak azért, mert az utolsó pasim megpróbált megölni és hagyott egy kis heget a nyakamon, aztán arra kényszerültem, hogy az ország másik felébe költözzek és hivatalosan is megváltoztassam a nevem Reese Randallre, hogy elszökjek előle, nem jelenti azt...
Ó, kit akarok becsapni? Fősulis gólyaként valószínűleg nekem van a legrosszabb múltam a randizás tekintetében. Nem meglepő, hogy a szerelem az utolsó, ami eszembe jut, amikor Mason Lowe belép az életembe. De a kémia köztünk egyszerűen elképesztő! A kapcsolatunk a logika határait feszegeti. És ráadásul annyira szexi. Amikor mellette vagyok, elevenebbnek érzem magam, mint addig bármikor. Még veszekedni is szeretek vele. A lelki társam lehetne... kivéve egyetlen icipici apróságot.
Mason dzsigoló.
Basszus, én aztán tudom, hogy válasszak.

Nincsenek megjegyzések