Breaking News

A Netflixnél érkezik John Green és Maureen Johnson közös sztorijának adaptációja!

Tavaly már írtam a Hull a hó című közös John Green-Maureen Johnson-Lauren Myracle kötet adaptációjáról - először jött a jó hír, hogy film lesz belőle és megvan a rendező is, aztán a rossz, hogy csúszik a projekt.
A sztorit, ami igazából három váratlan tinirománc egy kisvárosban, egy karácsonyi vihar idején, 2014-ben először a Universal Pictures vásárolta meg. Aztán ahogy írtam, rendezőt találtak, de csúszott a projekt 2016-ról 2017-re, azóta csend van. 

De most a Netflix felkarolta!

A streaming szolgáltató bejelentette, hogy megvásárolták a jogokat, és a brit TV rendező Luke Snellint fogadták fel a film rendezésére. A Deadline szerint 2019 elején kezdődik a forgatás, és a jövő évi ünnepi szezonban már nézhetjük is az adaptációt.Fülszöveg:

Akár egy tökéletes karácsonyi ajándék…
A karácsony varázsát az utóbbi idők három bestseller-szerzője – JOHN GREEN, MAUREEN JOHNSON és LAUREN MYRACLE – kelti életre egymáshoz kapcsolódó, kacagtató és elbűvölő történeteiben, amelyek úgy szólnak szerelemről, romantikáról és csókokról, hogy az olvasónak a lélegzete is eláll tőle.
„Olyan mulattató komédia, hogy Shakespeare-hez is méltó lenne.” 
– Washington Post Book World

Nincsenek megjegyzések